فقدان شرط سنی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سبب شده که حتی یک نوجوان ۱۲ ساله هم برای ثبت نام حضور در این عرصه راهی ستاد انتخابات کشور شوند.
به گزارش خبرآنلاین، هر چهار سال یکبار در ایام ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری که عمدتا در اردیبهشت ماه انجام میشود شاهد حضور چهرههای متنوعی از این دست هستیم که سوژه و خوراک خبری خوبی برای رسانههای داخلی و خارجی هستند. حضور این افراد برای عکسان و خبرنگاران، حاشیه نویسی را به ارمغان میآورد و برای تحلیل گران و مفسران نقد دوباره قانون انتخابات را رقم میزند.
۱۸ اردیبهشت سال ۸۸، در چهارمین روز از ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، کورش موزونی متولد ۱۰ آذر ۷۵ در حالی که تنها ۱۲ بهار عمرش گذشته بود، دست در دستان پدر به وزارت کشور آمد تا مدارک ثبت نام خود را تحویل ستاد اجرایی انتخابات بدهد.
ـ آیا خودت را رجل سیاسی میدانی؟
ـ وقتی شهید حسین فهمیده زیر تانک رفت، امام(ره) گفت که او رهبر ما بود. پس معلوم میشود که او یک رجل سیاسی بود. با این وجود من چطور میتوانم یک رجل سیاسی نباشم؟
ـ اگر تائید صلاحیت نشوی چه میکنی؟
ـ برای ریاست جمهوری بعد آماده میشوم. سعی میکنم کاری کنم که برای ایران ۱۴۰۴ آماده شویم.
-میدانی کیک زرد چیست؟
لازم نیست که یک رییسجمهور در مورد انرژی هستهای همه چیز بداند و خودش اورانیوم غنی کند بلکه او باید در اینباره مدیریت داشته باشد.
ـ در مورد رابطه با اسرائیل چه نظری داری؟
ـ من زادگاه اوباما یعنی هاوایی را از آمریکا میخرم و آن را به اسرائیلیها اجاره میدهم که اسرائیلیها بروند آنجا زندگی کنند تا اینقدر نوجوانان غزه را نکشند.
-کابینهات شامل چه کسانی خواهند بود؟
من از هرکسی که تجربه داشته باشد در کابینهام استفاده میکنم ولی پدرم را به کابینهام راه نمیدهم.
ـ چقدر رای میآوری؟
ـ همه مادران و کودکان به من رای میدهند.
گفتنی است نمایندگان مجلس نهم شورای اسلامی در نظر دارند با اصلاح قانون انتخابات، مانع از تکرار چنین صحنه هایی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شوند.