راضیه محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: خداوند در آیه ۶۰ سوره غافر میفرماید «ادعونی استجب لکم، بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را» این آیه نشانگر این است که شاید دعا کردن شرط داشته باشد ولی استجابت آن حتمی است.
وی ادامه داد: ما وقتی میخواهیم دعا کنیم باید شرایط را رعایت کنیم، ولی خداوند میگوید اجابت آن حتمی است، گاهی ممکن است این اجابت با تاخیر باشد و گاهی اوقات در ثانیه دعا به اجابت میرسد، اگر دعا با تاخیر باشد دلیل دارد، شاید به صلاح فرد نبوده و یا خداوند چیزی دیگری به او عطا کرده که گاهی اوقات فرد متوجه این نعمت الهی نمیشود و یا گاهی اوقات دعاهای این دنیا در آخرت به اجابت میرسد.
محمدزاده با بیان اینکه «هرگاه دعا میکنیم حتما به اجابت میرسد» با اشاره به آیات و روایت اسلامی، اظهار کرد: برترین عبادت در دین اسلام دعا کردن است، اگر دعا را ترک کنیم گناه کردهایم.
وی در ادامه با بیان اینکه «دعا سلاح مومن و پیامبران است» افزود: دعا قضای حتمی را برمیگرداند و درهای بلا را میبندد و بلا را دفع میکند، دعا شفای هر دردی است و در قرآن تاکید شده، قبل از اینکه مشکلی پیش بیاید، دعا کنید.
محمدزاده در ادامه با اشاره به آیه ۸ سوره زمر و ۱۲ سوره یونس، گفت: خداوند در این آیات میفرماید «مردم وقتی گرفتار میشوند ما را میخوانند و وقتی گرفتاری رفع میشود ما را فراموش میکنند». خداوند به ما تاکید کرده که حتی برای جزییترین مساله زندگی خود نیز دعا کنیم.
وی در پایان گفت: ما در روایات داریم که خداوند خطاب به حضرت موسی میفرماید «حتی نمک خمیر نانتان را نیز از ما بخواهید»، این روایت نشان از این دارد که ما باید برای جزییترین مسائل زندگی خود نیز دعا کردن را فراموش نکنیم.