سایت انگلیسی بی بی سی فارسی نوشت: زنی که در شرق لندن به او اسید پاشیده شده، میگوید اولینبار بعد از دیدن چهره تغییر یافتهاش در آینه میخواسته زندگیاش پایان یابد.
به گزارش بی بی سی؛ “نائومی اونی بیست ساله حدود یک ماه پیش نزدیک خانه خود هدف حمله فردی ناشناس قرار گرفت.”
در ابتدا بی بی سی برای توصیف شخصی که خانم نائومی را با پاشیدن اسید مصدوم ساخته، می آورد: “خانم اونی میگوید نیمه شب بعد از پیاده شدن از اتوبوس، شخصی که چهره خود را پوشانده بوده، به سمت او اسید پاشید.”
این سایت در تشریح ماجرا به اینجا می رسد که “نائومی هنگام پیاده شدن از اتوبوس حس کرد فردی او را دنبال می کند. برای دیدن فردی که او را تعقیب میکرد روی خود را برمیگرداند که در همان لحظه شخص حملهکننده به صورتش اسید پاشید.”
اما در ادامه این سایت انگلیسی ترجیح می دهد برای توصیف دقیقتر! ماجرا به جای استفاده از واژه پوشش از کلمه “حجاب” بهره ببرد تا به طور غیرمستقیم آن را مورد هدف و حمله خود قرار دهد، بی بی سی می نویسد: “او به خاطر حجاب سیاه فرد اسیدپاش تصور میکند که حمله کننده یک زن بوده است.” این در حالی است که زن قربانی خود لفظ پوشش را بکار برده است.
سایت سیمرغ هم به نقل از سایت بی بی سی فارسی افزود: پرونده اسیدپاشی به خانم اونی همچنان باز است و تاکنون پلیس هیچ مظنونی را به اتهام حمله به او دستگیر نکرده است. شانزدهم ژانویه امسال، حدود دو هفته پس از حمله به ناومی اونی، در پروندهای متفاوت، یک نوجوان ۱۶ ساله هم در منطقه همشایر در ساحل جنوبی بریتانیا هدف اسیدپاشی قرار گرفت. دو نفر به اتهام اسیدپاشی در این پرونده بازداشت شدند.
این دو اتفاق در حالی در شهر لندن و در یک فاصله اندک زمانی رخ داده که رسانه های غربی بویژه بی بی سی همواره تلاش می کنند این کار را یک پدیده شرقی نشان دهند و البته در این میان سهم ایران، افغانستان و پاکستان که سه کشور اسلامی هم هستند بیش از سایرین بوده است. در سندی هم که در انتها خبر آمده این سایت انگلیسی مطالب مرتبط خود را به این کشورها اختصاص داده و در یکی از آنها دوباره ماجرای اسید پاشی به صورت آمنه را زنده کرده است حال آنکه از آن ماجرای تلخ سال ها می گذرد.
تصاویر زیر نشان می دهد چنین پدیده ای در غرب هم وجود دارد و تنها در کشورهای شرقی رخ نمی دهد.