6

غرب از سرعت فراگیری بیداری اسلامی به وحشت افتاده است

  • کد خبر : 62723
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۳

آمار تاسیس مساجد و چاپ کتب دینی اسلامی علی الخصوص قرآن کریم در کشورهای اروپایی افزایش یافته و مراجعه مردم به مراکز اسلامی بیش از گذشته است.

ابراهیم انصاریان رییس دفتر آیت الله مهدوی کنی رییس مجلس خبرگان رهبری، بیداری اسلامی را بزرگترین ثمره انقلاب اسلامی ایران در عصر حاضر خواند.
وی در سی و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی و در گفت و گو با خبرگزاری دانا، موج بیداری اسلامی را مولود ایستادگی و پایداری ملت بزرگ ایران دانست و افزود: هم اینک غرب از سرعت فراگیری بیداری اسلامی به وحشت افتاده است.
انصاریان که از کارشناسان ارشد سیاسی نظام است در ادامه علت نگرانی غرب از بیداری اسلامی را توسعه مرزهای بیداری اسلامی به درون جوامع غربی اعلام کرد و تاکید کرد: هم اینک آمار تاسیس مساجد و چاپ کتب دینی اسلامی علی الخصوص قرآن کریم در کشورهای اروپایی افزایش یافته و مراجعه مردم به مراکز اسلامی در سراسر اروپا بیش از گذشته است.
بزرگترین نیاز و دغدغه امروز انقلاب اسلامی ایران وحدت همه نیروهای انقلاب با یکدیگر در لوای منویات مقام معظم رهبری است.
وی افزود: به رغم مقابله غرب با موج بیداری اسلامی در جهان با تاکید بر ایده اسلام هراسی، اسلام به دومین دین در اروپا تبدیل شده است.
انصاریان ایجاد پدیده ای به نام طالبان را نیز از دیگر روش های تقویت اسلام هراسی در جهان خواند و اضافه کرد: درحال حاضر طالبان و شیوه ‏های تروریستی آنان تبدیل به یک بلای گسترده برای خود استکبار شده و غرب از سرکوب کامل آنان عاجز شده است.
این کارشناس ارشد وزارت امور خارجه در ادامه تاکید کرد: یکی دیگر از رازهای بیداری اسلامی، موفقیت جمهوری اسلامی ایران در عرصه آرمان ها و شعارهای استراتژیک خود در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین المللی است.
وی تاکید کرد: قدرتمندی و عزت ایران اسلامی همه مسلمانان را به وجد آورده تا امیدوار باشند مدلی از حکومت برپایه ارزشهای اسلامی پدید آورند.
آیت الله مهدوی کنی همواره پیشتاز در امر وحدت نیروهای وفادار به انقلاب با تکیه بر فرمایشات و رهنودهای مقام معظم رهبری هستند
انصاریان تقاضای دیرینه و کنونی استکبار جهت مذاکره با جمهوری اسلامی ایران را یکی دیگر از نمودهای اقتدار ایران اسلامی خواند و گفت: جمهوری اسلامی همواره از موضع قدرت وعزت با استکبار روبرو خواهد شد و مذاکره با تهدید و فشار را تحمل نمی کند.
این کارشناس فرهنگی کشور همچنین پیرامون ارزیابی خود از چندین دهه فراز و نشیب انقلاب اسلامی گفت: یکی از عوامل اصلی توفیق انقلاب اسلامی برخورداری و پیروی خالصانه مردم از مذهب تشیع بوده است زیرا ایده تحول و پیشرفت برای رسیدن به کمال همواره در آرمان های شیعه وجود داشته است.
وی «انتظار» را از دیگر عوامل اقتدار انقلاب اسلامی خواند و گفت: «مکتب انتظار» همواره عامل پیشرفت است و رسیدن به یک مرحله بالاتر و کامل تر را به انسان مومن نوید می دهد.
انصاریان سومین عنصر موفقیت انقلاب را در قدرت رهبری انقلاب و جایگاه ولایت فقیه خواند و افزود: حرکت امام خمینی(ره) در تاریخ با بالاترین اقبال مردمی و جهانی روبرو شد زیرا امام فطرت انسانهای پاک و مردم جهان را بیدار کرد و انقلاب اسلامی ایران تنها یک انقلاب صرف مادی و اقتصادی نبود بلکه یک انقلاب فرهنگی با مفهوم اسلامی بود.
وی توجه ویژه امام خمینی(ره) به مراکز علمی و آموزشی در سطح کشور و فرایند رشد و توسعه علوم در ایران معاصر را مرهون اندیشه های سترگ ایشان دانست و گفت: زمانیکه ایشان ادبیات نیرومندی همچون «ما می توانیم» را ارایه کرد این حرف به نقطه عطف تاریخ علمی و جهش علمی کشور بدل شد.
آیت الله مهدوی تحقق ایده نظام سازی متکی بر نیروهای اندیشمند لایق و اخلاق مدار و ولایتمدار را با تاسیس دانشگاه امام صادق(ع) عینیت بخشیدند.

آیت الله مهدوی تحقق ایده نظام سازی متکی بر نیروهای اندیشمند لایق و اخلاق مدار و ولایتمدار را با تاسیس دانشگاه امام صادق(ع) عینیت بخشیدند.
انصاریان گفت: هم اینک به برکت انقلاب، پیشرفت های بزرگی در عرصه های علمی- صنعتی و اقتصادی به دست آورده ایم و بسیاری از کشورهای جهان متقاضی دانش ما هستند.
انصاریان پیشرفت در علوم انسانی اسلامی، تأسیس دانشگاه امام صادق(ع) و اقبال علمی به آن در سطح کشور را یکی از نشانه های موفقیت چرخه علمی و اسلامی در ایران خواند و دانشگاه امام صادق(ع) را یک رویش نوین و همه جانبه علمی، فرهنگی و اجتماعی در جامعه علمی کشور دانست.
وی پیرامون شخصیت آیت الله مهدوی کنی در تاریخ انقلاب اسلامی نیز گفت: آیت الله مهدوی کنی با پیروی از امام خمینی(ره) از پیش از انقلاب اسلامی با تربیت و سازماندهی جوانان مومن و انقلابی نقشی اساسی در پی ریزی انقلاب اسلامی ایران برعهده داشت.
انصاریان «مسجد جلیلی» در مرکز شهر و «مجموعه صادقیه» در جنوب شهر تهران را دو کانون موثر در تربیت نیروهای مصلح و علاقه مند به انقلاب خواند و اضافه کرد: برگزاری کلاسهای عملی در مراکز مذهبی و ارایه دروس دینی بویژه درس اخلاق توسط آیت الله مهدوی کنی و راه اندازی تشکل های فرهنگی، اجتماعی و هنری همچون تئاتر دینی، جوانان آن زمان را نسبت به ارزشهای دینی به شدت علاقه مند می ساخت.
وی تاکید کرد ریشه شکل گیری دانشگاه امام صادق(ع) به علاقه مندی و تجربه های بزرگ کار علمی و آموزشی ایشان در پیش از انقلاب باز می گردد و تربیت نیروی متدین، مدیر و کارآمد همواره از دغدغه های آیت الله مهدوی در دوران زندان طاغوت بوده است.
انصاریان تاکید کرد همفکری، فعالیت و همکاری صمیمی و دیرینه آیت الله مهدوی با شهیدان بهشتی، مطهری و باهنر، نقش موثری در تداوم بخشیدن به نظریه تاسیس و راه اندازی یک کانون عالی علمی و آموزشی متکی بر ارزشهای دینی به نام دانشگاه امام صادق(ع) در بعد از انقلاب داشته است.
انصاریان مهمترین ویژگی دانشگاه امام صادق(ع) را در نوع جهت گیری آموزشی و تربیتی خاص آن نسبت به دیگر مراکز دانشگاهی اعلام کرد و گفت: آیت الله مهدوی همواره بر تلفیق علم با دین و اخلاق در فرآیند تحصیل و آموزش تاکید داشته است.
وی تاکید کرد به همین سبب یکی از ایده های آیت الله مهدوی برگزاری یک دوره درس اخلاق برای دانشجویان جدیدالورود در ترم اول هر سال است که هدف آن عجین شدن بحثهای علمی با بحث های اخلاقی برای دانشجویان است.
وی فراگیری علوم همراه با اخلاق دینی را یک استراتژی تربیتی کارآمد می داند که نخست توسط حضرت امام خمینی(ره) پایه گذاری گردید و هم اینک توسط آیت الله مهدوی در دانشگاه امام صادق(ع) با برنامه ای روشن در حال تحقق و پیشرفت است.
این کارشناس برجسته سیاسی «ایده نظام سازی» توسط حضرت امام را برآمده از چنین راهبردی دانست و گفت: از سال ۱۳۴۲ تا پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره ایده برپایی یک نظام سیاسی کارآمد متکی بر مدیران و عناصر تربیت شده مسلمان و با اخلاق از اهداف مهم سیره سیاسی امام(ره) بوده است.
وی افزود: شما می بینید امام(ره) در مقاطع مختلف تذکراتی در باب رعایت اخلاق، تقوا و حقوق مردم به مسوولان می دادند و خود در راساً به آنها عمل می کردند. همان مواردی که اخیراً نیز مقام معظم رهبری پیرامون سبک زندگی بیان فرمودند و تاکید کردند این سبک زندگی دینی می تواند انسان را از گناه و شکست در زندگی نجات دهد.
وی مهمترین دغدغه انقلاب اسلامی در سی و چهارمین سالگرد آن را نیز وحدت در لوای منویات رهبری معظم انقلاب خواند و گفت: وحدت همه جانبه مردم و قوای سه گانه ذیل نظارت رهبری از نیازهای راهبردی در عصر انقلاب است.
رییس دفتر رییس خبرگان رهبری تاکید کرد: هم اینک آیت الله مهدوی نیز این شاخصه را به صورت اساسی مدنظر قرار داده و به دیگران نیز گوشزد می کنند.
وی افزود: اگر وحدت عملی در کشور رخ ندهد قطعاً کشور، نظام و مردم همه با هم ضرر خواهند دید و ایده ای که امام، رهبری و شهدا داشته اند به ثمر نمی نشیند. انصاریان تاکید کرد اگر بنا باشد مسوولان نسبت به اختلاف خودشان، موضوعات را به درون جامعه و مردم بکشانند و مچ گیری کنند قطعاً هدف بزرگ انقلاب که رسیدن به قله رفیع مهدویت است، محقق نمی شود.
این کارشناس برجسته سیاسی همچنین سیره سیاسی و فرهنگی آیت الله مهدوی کنی در این زمینه را الگویی سازنده برای دیگران خواند و در پایان تاکید کرد: آیت الله مهدوی همیشه در امر وحدت پیشتاز و پیش قدم بوده و هیچگاه عامل جدایی بین خانواده بزرگ انقلاب از یکدیگر نبوده و بر وحدت بین نیروها تاکید ویژه ای دارند.
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=62723

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]