7

سران اصلاح‌طلب قطعا رد صلاحیت می‌شوند

  • کد خبر : 74162
  • ۲۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۲

این آخرین اظهارنظر آیت‌الله مصباح یزدی درباره اصلاح‌طلبانی است که مدتی است اصولگرایان از حجم انتقادات خود نسبت به اردوگاه آنان کاسته‌اند؛ حال یا به دلیل مشغله‌های انتخاباتی است یا این‌که دیگر رمقی در رقیب سال‌های نه چندان دور خود نمی‌بینند، چه این‌که مصباح یزدی معتقد است “امروز رقابت در میان اصولگرایان است، چون اصلاح‌طلبان بعد از فتنه ۸۸ دیگر در میان مردم جایی ندارند”.

رییس موسسه پژوهشی امام خمینی(ره) می‌گوید: این ایده‌آل است این که همه اصولگرایان بنشینند و نفر واحدی را انتخاب کنند، هرچند شدنی نیست. حتی همان سه نفری که ابتدا با هم ائتلاف کردند، بنده معتقدم که در عمل هیچکدام از آنها با هم نمی‌سازند.

اما ابوترابی‌فرد عضو ائتلاف اصولگرایان اکثریت همچنان به وحدت اصولگرایان امیدوار است و می‌گوید: با شناختی که من از بدنه اصولگرایان دارم، بر این اعتقادم که اصولگرایان به مرجعیت و محوریت جامعتین اعتقاد دارند و از این جایگاه برای رسیدن به وحدت می‌توانند استفاده کنند.

دیگر عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان یعنی یحیی آل‌اسحاق نیز شب گذشته (سه‌شنبه) در دانشگاه شهید بهشتی گفت: من به دلیل توانایی‌هایم برای خود مشروعیت قائل هستم و قرار نیست به نفع کسی کنار بروم اما اگر مکانیزم اصولگرایان به این نتیجه رسید که من کنار بروم، حتما این کار را می‌کنم.

رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه “اطرافیان هاشمی به او ظلم می‌کنند”، اظهار کرد: آنها اجازه نمی‌دهند از پتانسیل هاشمی استفاده شود.

وی با اشاره به برخی از برنامه‌های خود گفت: ایده من در زمینه اقتصاد، اقتصاد دولت – ملت است. این اقتصاد، اقتصادی مابین اقتصاد دولتی و آزاد است و در آن جایگاه دولت جایگاهی حاکمیتی است که سیاستگذاری، نظارت، هدایت و پشتیبانی را بر عهده دارد و بقیه امور در اختیار ملت قرار می‌گیرد.

امروز همچنین سخنگوی جبهه پایداری اعلام کرد که کاندیدای نهایی این تشکل سیاسی تا پیش از ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری (۱۷ اردیبهشت) معرفی خواهد شد.

لنکرانی همچنین در مورد رایزنی دبیرکل این تشکل با سعید جلیلی در ارتباط با انتخابات گفت: جناب‌آقای دکتر جلیلی از شخصیت‌های ارزشمند و از رویش های انقلاب است و ایشان به عنوان یک برادر ارزشمند انقلابی همواره در جبهه مورد احترام ما بوده است.

محمد سعیدی‌کیا گفت: به طور جدی برای انتخابات ریاست جمهوری کاندید می شوم، تا آخر می مانم و به نفع کسی کنار نمی‌روم.

وی با بیان اینکه “هدف ما اداره بهتر کشور با حفظ اصول‌، ارزش‌ها، عزت و استقلال کشور است”، تصریح کرد: شعار ما برای دولت آرامش و انسجام ملی بر محور ارزش ها و ولایت فقیه و همکاری جهانی در دولت انقلاب اسلامی است.

محسن رضایی نیز امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت یاد محروم علیرضا بهاری که در خانه مداحان اهل بیت برگزار شد، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: اگر من رییس‌جمهور شدم، از اکثر این کاندیداها متناسب با شان و شئوات آنها استفاده خواهم کرد.

رضایی در پاسخ به این پرسش که “آیا ائتلاف جدیدی برای انتخابات تشکیل نمی‌دهید؟” اظهار کرد: نه؛ من می‌خواهم از همه نیروها استفاده کنم و مصلحت نمی‌دانم که در یک ائتلاف خاصی شرکت کنم.

 

وی ادامه داد: اگر یک ائتلاف عمومی شکل بگیرد، قبول دارم، ولی نمی‌خواهم منتصب به یک گروه خاصی شوم ، چون در این صورت نمی‌توانم دولت فراگیری به دنبالش تشکیل دهم.

امروز همچنین، رییس ستاد انتخاباتی محمد شریعتمداری معرفی شد.

بر این اساس، عبدالحسین وهاجی وزیر بازرگانی دولت اول هاشمی رفسنجانی، رئیس ستاد انتخاباتی محمد شریعتمداری در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.

وهاجی علاوه بر عهده‌دار بودن سمت وزیر بازرگانی در سال‌های ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۲، سابقه چهار سال ریاست گمرک و فعالیت در واحد برون مرزی صدا و سیما را در کارنامه دارد و در دوره اصلاحات نیز به عنوان معاون وزیر بازرگانی با محمد شریعتمداری همکاری داشته است.

دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات نیز اعلام کرد که این جبهه نامزد مورد حمایت خود را برای انتخابات ریاست جمهوری تا دو هفته آینده معرفی می‌کند.

محمدزارع فومنی در همین رابطه به ایسنا گفت: جبهه مردمی اصلاحات به بررسی نامزدهای انتخاباتی پرداخته و اکنون به سه گزینه نهایی رسیده است و تا دو هفته آینده از میان سه نفر گزینه نهایی خود را معرفی می‌کند.

اما اخبار انتخاباتی محدود به اظهارنظر کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری نبود، و بازار اخبار انتخاباتی شوراها و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان نیز کم و بیش داغ بود.

در همین راستا، طبق اطلاعیه وزارت کشور درباره انتخابات میاندوره‌ای چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری، آخرین مهلت ثبت‌نام داوطلبان حضور در این عرصه، پایان وقت اداری امروز (۲۱ فروردین) بود.

پس از مرحله ثبت‌نام این انتخابات مدارک داوطلبان از فرمانداری‌های مرکز حوزه انتخابیه به وزارت کشور ارسال خواهد شد، رسیدگی به صلاحیت داوطلبان، اعلام نظر شورای نگهبان درباره صلاحیت داوطلبان به وزارت کشور، رسیدگی به تقاضای معترضین و پس از آن اعلام عمومی اسامی کلیه داوطلبان، تبلیغات انتخاباتی نامزدها و در نهایت اخذ رای از واجدین شرایط در دو استان مذکور از دیگر مراحلی است که در پروسه برگزاری این انتخابات سپری خواهد شد.

صبح امروز همچنین، مصطفی محمد نجار – وزیر کشور – صبح امروز دستور آغاز انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را صادر کرد.

پس از صدور این دستور از سوی وزیر کشور برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، صدور آگهی ثبت‌نام از دواطلبان‌ و تشکیل هیات‌های اجرایی مدنظر قرار خواهد گرفت.

همچنین از روز دوشنبه ۲۶ فروردین تا اول اردیبهشت‌ماه به مدت هفت روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز همچنین با حضور وزیر کشور از سامانه جامع انتخابات رونمایی شد.

در مراسم صدور این دستور، وزیر کشور اظهار کرد: مردم در چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، در مجموع به ۲۰۷ هزار و ۵۸۷ نفر رای خواهند داد.

نجار ادامه داد: ثبت‌نام داوطلبان چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از روز ۲۶ فروردین آغاز می‌شود و تا اول اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

استاندار تهران نیز درباره انتخابات خردادماه گفت: در استان تهران از بهمن‌ماه سال گذشته در روند اجرایی انتخابات ۲۰۰ هزار نفر آموزش دیده‌اند. آخرین مرحله تکمیلی این آموزش‌ها دیروز (سه‌شنبه) در وزارت کشور برگزار شد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=74162

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]