پرستار هندی تبار عروس ملکه- جاسینثا سالدنا
پرستار انگلیسی، جاسینثا سالدنای ۴۶ ساله به شدت از سوی خانواده سلطنتی مورد انتقاد و پرخاش قرار گرفت. مقامات بیمارستان “کینگ ادوارد” نیز رسما عذرخواهی کردند و این مساله را مایه شرمساری دانستند. در حالی که مقامات دربار انگلیس و بیمارستان کینگ ادوارد مدعی بودند که هیچ شکایتی از جاسینثا سالدنا نکرده اند چند روز بعد، جسد این پرستار در خانه ای در نزدیکی بیمارستان پیدا شد که برخی مقامات انگلیسی از احتمال خودکشی وی خبر دادند. گرچه پلیس لندن جزئیات بیشتری را در این باره منتشر نکرد و تنها سخنگوی این نیرو اعلام کرد که آنها این مرگ را قتلی مشکوک تلقی نمی کنند اما انگشت اتهام رو به سوی خاندان سلطنتی نشانه رفت.
این حادثه حرف و حدیث زیادی را درباره نقش دربار انگلیس در این ماجرا در پی داشت. برخی با اشاره به نفوذ سنتی نهاد سلطنت در این کشور، از وجود شبکه مافیایی در خاندان سلطنتی سخن گفتند. این افراد معتقدند که علیرغم تاکید مقامات این کشور مبنی بر فرمایشی بودن جایگاه سلطنت در انگلیس، خاندان سلطنتی در این کشور یکی از خطوط قرمز و حساس تلقی می شوند که ورود به آن عواقب سنگینی را برای افراد و جریانات سیاسی و اجتماعی به بار خواهد آورد. ورود بی مهابا به حریمی که خاندان سلطنتی انگلیس آن را ملک طلق خود می خواند سر افراد زیادی را در گذشته بر باد داده است. گاهی قتل مشکوکی رخ می دهد که هیچ گاه عامل یا عاملین اصلی آن به طور رسمی مسئولیت اقدام خود را بر عهده نمی گیرند.
مسببین اصلی، در حاشیه ای امن، در مقابل هزاران پرسش افکار عمومی تنها با سکوت خود، بر پیچیدگی آن می افزایند. قتل مشکوک پرستار ویژه عروس خاندان سلطنتی که چندی قبل هیاهوی فراوانی را در رسانه ها به راه انداخت از جمله این موارد بود. اما سوال اینجاست که چرا؟
پاسخ به این چرایی را بایستی در دالان رمزآلود خاندان سلطنتی انگلیس جستجو نمود. چرا خاندان سلطنتی انگلیس هنوز وجود دارند؟ این خانواده سلطنتی در این جهان مدرن چه میکنند؟ چرا هنوز خانواده سلطنتی نفوذ خود را بر رسانه های انگلیس حفظ کرده است؟ چرا رسانه های داخلی در حوزه هایی چون خاندان سلطنتی تحت فشار و کنترل هستند؟ دربار انگلیس اسرار و ناگفته های زیادی در خود دارد که علاقه ای هم به افشای آن ندارد. در این گزارش به بخشی از این ناشنیده های هویتی- مذهبی درباره روند یهودی سازی خاندان سلطنتی و تبعات آن اشاره شده است.
هنوز برای بسیاری از مردم انگلیس این سوال وجود دارد که چگونه فرزند یک “مهماندار هواپیما” توانست با نوه ملکه انگلیس ازدواج کند. حقیقتی که علیرغم سکوت و بی توجهی جریان اصلی رسانه ای انگلیس از دیده همه رسانه ها پنهان نماند.
حقیقت آن است که تازه عروس خاندان سلطنتی انگلستان یک یهودی است. گرچه در جریان این عروسی سلطنتی چنان وانمود شد که گویی کیت میدلتون یک مسیحی است اما ریشه های خانوادگی این دختر انگلیسی نشان می دهد که وی از سوی مادرش یک یهودی سفاردی محسوب می شود. البته زمان و شیوه برگزاری عروسی ویلیام و کیت که مبتنی بر فرهنگ یهودی بود خود بر این شواهد صحه می گذارد.
نام مادر کیت قبل از ازدواج با پدرش، گلداسمیت بود. تحت قانون یهود اگر مادری یهودی باشد کودکان او نیز یهودی هستند. از اینرو کیت میدلتون یک یهودی سفاردی است و فرزندان وی نیز از نظر قانون یهود، یهودی خواهند بود.
کیت مدیلتون عروس خاندان سلطنتی در کنار مادر یهودیش کارول گلداسمیت
این مساله زمانی بیشتر اهمیت پیدا می یابد که بدانیم وی به عنوان همسر فردی پا به کاخ سلطنتی باکینگهام می گذارد که در آینده نه تنها پادشاه انگلیس بلکه فرمانروای کلیسای انگلیس نیز خواهد بود. منابع نزدیک به این عروس ۳۰ ساله سلطنتی گفته اند که کیت مدیلتون و والدینش به طور معمول در مراسم کلیسا شرکت نمی کردند. به همین علت کلیسای انگلیس تصمیم گرفت تا به طور مخفی و غیررسمی برای مسیحی نمودن این عضو جدید وی را غسل تعمید دهد تا بتواند ازدواج او را با پرنس ویلیام تایید نماید.
با این وجود حتی غسل تعمید اسقف کلیسا نخواهد توانست مانع یهودی شدن فرزند پرنس ویلیام پادشاه آینده و مقام ارشد کلیسای انگلیس شود و به ناچار فرزند مشترک ویلیام و کیت یک یهودی خواهد بود.
پدر و مادر یهودی تبار پرنسس دیانا
یهودی بودن اعضای خاندان سلطنتی تنها به یک مورد محدود نمی شود بلکه افراد دیگری نیز در این خانواده پادشاهی انگلستان یهودی مذهب بوده و هستند. پرنسس دیانا عروس ملکه الیزابت نیز که از مادری یهودی متولد شد، یک یهودی محسوب می شد. بنابراین فرزندان وی یعنی ویلیام و هری هم یهودی هستند.
در کتاب «تاریخچه دیانا»، نویسنده – تینا براون- ادعا می کند که مادر یهودی پرنسس دیانا، فرانسیس شاندکید در طی دوران ازدواج خود با ارل اسپنسر با جیمز گلداسمیت بانکدار یهودی نیز رابطه داشته است. او نشان می دهد دیانا که در سال ۱۹۶۱ متولد شد، فرزند نامشروع گلداسمیت بود و دختر حقیقی اسپنسر حساب نمی شد. وی می نویسد دیانا حتی اگر از طرف پدران یهودی نباشد، با توجه به قانون یهود، بازهم به عنوان یک یهودی شناخته می شود چرا که از طرف مادر یهودی است.
فرانسیس شاندکید مادر دیانا به همراه شوهرش ارل اسپنسر
برادران ناتنی یهودی تبار دیانا
پرنسس دیانا به لحاظ ظاهری به کودکان جیمز گلداسمیت – زاک، بن و جمیا- شباهت قابل توجهی دارد، گفته می شود که آنها برادر و خواهرناتنی دیانا هستند.
زاک گلداسمیت پرنسس دیانا
بن گلداسمیت در سال ۲۰۰۳ ادعا کرد که برادر ناتنی دیاناست بر همین اساس با کیت روچیلد ازدواج کرد. همین ادعا موجب شد زاک گلداسمیت نیز خود را برادر ناتنی پرنسس دایانا معرفی نماید؛ وی نیز پس از آنکه به عنوان نماینده پارلمان انتخاب شد، همسر خود را طلاق داد. زاک در حال حاضر با آلیس روچیلد زندگی می کند. انتظار می رود این زن و مرد روچیلد-گلداسمیت نیز با هم ازدواج کنند.
پسر یهودی پرنسس دیانا و آینده پادشاهی انگلیس
چنانچه گفته شد تعریف اصلی و فعلی یهود از افراد یهودی، این است که مادر وی یهودی باشد چون یهودیت از طرف مادری منتقل می شود. مادربزرگ پرنس ویلیام و مادر پرنسس دیانا، یک زن یهودی تبار به نام فرانسیس روت برک روشه که از خاندان روچیلد بود. شواهد حاکی از آن است که نسب دیانا از سوی پدر نیز یهودی است که بر همین اساس قطعا ویلیام یهودی است.
پرنسس دیانا به همراه دو پسرش ویلیام و هری
نتیجه آنکه حتی اگر خانواده سلطنتی به ویژه کیت و ویلیام، خود را مسیحی دو آتشیه معرفی نمایند به دلیل آنکه عروس این خانواده یعنی دیانا همسر پرنس چارلز یهودی بوده دو پسر وی هری و ویلیام مسیحی هستند. از سوی دیگر پیوند ازدواج ویلیام به عنوان میراث دار تاج و تخت با دختری یهودی تبار آینده انگلیس را به دستان فرزندان یهودی این زوج خواهد سپرد.
پرنس ویلیام و همسرش کیت میدلتون زوج یهودی وارث تاج و تخت در انگلیس
این روزها که خاندان سلطنتی در انتظار است تا کیت نوزادان یهودی خود را برای این خاندان متولد کند، بسیاری از مردم انگلیس از اینکه اعضای پارلمان این کشور در یکی از جلسات اخیر خود، بیشترین زمان را صرف تصویب قانونی کردند که کاتولیک ها به تاج و تخت برسند، متحیرند. گرچه این مسئله آنها را متحیر کرده ولی به طور جدی به این مساله توجه ندارند که چرا پارلمان وقت خود را با این موضوع اختصاص داده است. اما ما بهتر می توانیم تحولاتی که به صورت زیرپوستی در انگلیس در جریان است را درک کنیم چون این یک امر تصادفی نبود که به یهودیان اجازه داده شد تا بر اساس “برابری” و “تنوع” بر تاج و تخت سلطنتی انگلیس تکیه زنند.
به نظر می رسد که تغییر مذهبی و دینی در سلطنت مشروطه انگلستان آثار خاصی را بر حوزه داخلی و خارجی این کشور خواهد گذاشت. در فضای داخلی انگلیس به جای پادشاه یا ملکه کاتولیک، فردی یهودی مسلک قدرت و نفوذ سنتی را در دست خواهند گرفت که این به معنا بسط هر چه بیشتر نفوذ لابی های یهودی در این کشور خواهد بود. ضمن آنکه جریان مذهبی مسیحی این کشور نیز رسما تحت قیمومت یهودیان عمل خواهد کرد؛ چرا که پادشاه و ملکه آینده یهودی هستند.
این مساله تاثیرات خود را بر حوزه سیاست خارجی این کشور نیز خواهد گذارد. قرابت مذهبی میان انگلیس و رژیم صهیونیستی تعامل این دو رژیم را بیشتر می نماید. نقش حمایتگرانه لندن از اسرائیل به میزان قابل توجه افزایش خواهد یافت. البته این همه به عوامل دیگری چون کیفیت و توان سایر ساختارهای سیاسی این کشور نیز بستگی دارد.