توسعه پارامویتای از اهداف فدراسیون جانبازان و توان یابان
کارمندان شورای حل اختلاف باید مشمول طرح ساماندهی شوند
ماجرای «کنسرسیوم هستهای» چیست؟
قالیباف: اسرائیل هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد
ادامه تمرینات اختصاصی دو بازیکن استقلال
بینالمجالس اسلامی فرصتی برای بیان دستاوردهای زنان ایران بود
انگلیس و اتحادیه اروپا: به حلوفصل دیپلماتیک پرونده هستهای ایران متعهدیم
سوال نماینده بابل از وزیر راه درباره اقتصاد دریا محور
تصاویر زیر مربوط به نامزدها و همسران بازیکنان لیگ ایتالیا است. برخی از آن ها در شبکه های تلویزیونی کار می کنند و برخی نیز مدل هستند.
بروک نام دختری است کە نزدیک بە پانزده سال است هیچ گونه رشدی نداشته است.
سفیر آلمان در تهران امروز (چهارشنبه) پیام تبریک صدراعظم آلمان به رئیس جمهور کشورمان را تقدیم مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه کرد.
مسعود سلطانیفر که روز یکشنبه این هفته از سوی حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور بهعنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در کابینه یازدهم معرفی شده بود ، برنامه هایش را اعلام کرد
این بازیگر به دلیل اقداماتش در مقام سفیر انجمن بیماران هموفیلی، به تازگی طی حکمی از طرف هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودک در ایران، به عنوان سفیر انجمن حمایت از حقوق کودک در ایران معرفی شد.
کسی نمیدانست بشر قرار است خودش بلای جان خودش شود و آمریکاییها دست به کاری بزنند که هیچکس، هیچ وقت نمیتواند آن را با همه حرف و حدیثها توجیه کند. ساکنان هیروشیما بیخبر بودند که هری ترومن، رئیسجمهور وقت آمریکا برای اولین و تنهاترینبار در تاریخ بشر دستور استفاده از بمب اتمی علیه ژاپن و در واقع قتلعام غیرنظامیانی که از بازی سیاست چیزی نمیدانستند داده است.
به دستور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور تمامی مصوبات دولت که از تاریخ ۱۳۹۲/۳/۱ مورد ایراد و ابطال قرار گرفته یا مراجع قانونی نسبت به آن اظهار نظر نکرده اند غیر قابل اجرا اعلام شد.
در این جلسه که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد رضا صادق از نزدیکان حجت الاسلام روحانی برگزار شد از خدمات حنیف حسین ستاریان تقدیر شد.