توسعه پارامویتای از اهداف فدراسیون جانبازان و توان یابان
کارمندان شورای حل اختلاف باید مشمول طرح ساماندهی شوند
ماجرای «کنسرسیوم هستهای» چیست؟
قالیباف: اسرائیل هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد
ادامه تمرینات اختصاصی دو بازیکن استقلال
بینالمجالس اسلامی فرصتی برای بیان دستاوردهای زنان ایران بود
انگلیس و اتحادیه اروپا: به حلوفصل دیپلماتیک پرونده هستهای ایران متعهدیم
سوال نماینده بابل از وزیر راه درباره اقتصاد دریا محور
مربی تیم استقلال به دلیل سفر به کشور آمریکا تا یک ماه دیگر در تمرینات تیمش شرکت نخواهد کرد.
مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی با فجر سپاسی اظهار کرد: شرایط فوتبال در ایران به گونهای نیست که بخش خصوصی بتواند از این مسیر کسب سود کند. همه درهای درآمدزایی روی فوتبال ایران بسته است.
وزیر ارشاد گفت: در حوزه سینما قطعاً مدیری جایگزین خواهد شد که هم این حوزه را به خوبی میشناسد و هم در بین اصحاب سینما مقبولیت دارد و هم اینکه با تدبیر با جریانات مختلفی که در حوزه سینماست، به صورت برابر بتواند برخورد کند.
منابع خبری از شنیده شدن صدای چندین انفجار در شمال سرزمینهای اشغالی خبر میدهند.
یکی از سایت های حامی تیم های تبریزی در مطلبی عجیب محسن ترکی را به حمایت از استقلال و قضاوت علیه تراکتورسازی متهم کرد.
وزیر دادگستری سوئد ضمن محکوم کردن حمله یک مرد به یک زن محجبه، خواستار پیگیری موضوع و برخورد قهرآمیز با فرد مجرم شد.
شباهت این هنرپیشه با یکی از هنرپیشههای زن ایرانی واقعا خیرهکننده و تعجببرانگیز است. “آماندا سایفرید” شباهت ظاهری بسیاری به “لیلا اوتادی” دارد.