امیر واحدی: گامهای بلندی در عرصه دانش و فناوری برداشتهایم
آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمامالکترونیک
معافیتهای مالیاتی به چه کسانی رسید؟!
لیگ برتر فوتسال بانوان؛ فولادهرمزگان با شکست سپاهان اصفهان صدر جدول را هدف گرفت
نوروزپور: روزنامهنگار اقتصادی باید به سمت آموزش و آگاهیبخشی حرکت کند
برنامه های سازمان حج برای اعزام زائران تمتع ۱۴۰۵
تامین اجتماعی: بخش دیگری از مطالبات مراکز درمانی پرداخت شد
پیشنهاد عرضه سهام شرکت ملی نفت در بورس برای کنترل نقدینگی و تورم در کشور
سرمربی استقلال شاید در بازی فردا برابر التعاون یک سورپرایز در خط دفاع خود داشته باشد.
عضو هیئت مدیره و سرمربی تیم فوتبال استقلال در اردوی عمان با یکدیگر خوش و بش کردند.
اعضای شورای شهر تهران با افزایش ۱۴ درصدی قیمت بلیت مترو موافقت کردند.
پای یک جاسوس در خدمت آمریکا به واسطه مقام مشاورت یکی از اعضای میلیاردر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا در حالی به مدیریت شهری پایتخت باز شد که این فرد اکنون به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.
قائم مقام شهرداری منطقه ۱۱ تهران از تخریب طبقه هفتم پاساژ علاءالدین پس از ۲ سال پیگیری و بیش از ۳ ماه عملیات اجرایی خبر داد.
قیمت سکه طرح جدید امروز در بازار تهران با ۸ هزار تومان افزایش، یک میلیون و ۲۱۴ هزار تومان و دلار با ۲ تومان رشد قیمت ۳۷۸۰ تومان داد و ستد شد.
با برگزاری جلسشه هماهنگی پیش از دیدار استقلال با التعاون عربستان رنگ پیراهن این دو تیم برای دیدار فردا مشخص شد.
مهدی ورزشکاری بود که در اوج قرار داشت با این حال حضور در جبهه، دفاع از کشور و اسلام را به ورزش ترجیح داد. مهدی همواره به روز بود و یکی از جوانان خوش تیپ هم بود. وقتی هم شهید شد زیر لباس رزمش پیراهن و شلوار ورزشی بر تن داشت.
جدال فردا شب با حریف عربستانی برای چهار بازیکن استقلال که در بازی اول اخطار گرفتند از حساسیت خاصی برخوردار است.
من هنوز هم پرسپولیسی هستم و هیچوقت یادم نمیرود که چه روزهای خوبی را در ایران گذراندم. مسوولان باشگاه پرسپولیس جدا از اینکه مطالبات مرا پرداخت نکردند، رفتار ناپسندی هم با من داشتند.