موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT بهصورت مشروط
توضیحات کاظمی درباره تحقیق و تفحص درباره برگزاری آزمون استخدامی
مهاجرانی: برنامه دولت در خصوص مکانیسم ماشه بهزودی تصویب خواهد شد
پرداخت یک " مالیات پنهان " با خرید خودرو
آشنایی با همکارِ جدید قلعهنویی؛ کارمندِ بانک، دستیار مورینیو و رفیقِ آزمون
گلزن المحرق بهترین بازیکن زمین شد
مذاکره با بانکها برای تأسیس صندوقهای سرمایهگذاری مشترک فناورانه
سرباز مرزبانی، نخستین شهید جنگ ۱۲روزه/ سربازان دشمن هنگام خروج از افغانستان روانی و معتاد بودند
باشگاه استقلال باز هم درگیر اختلافات داخلی شده است.
بانوان طرفدار فوتبال در ایران این روزها بیشتر از همیشه در فضای رسیدن به آرزوی بزرگ حضور در استادیوم هستند و برای دومین فرصت ورود به ورزشگاه لحظه شماری می کنند.
تحلیلگر مسائل آمریکا گفت: دموکراتها به دنبال ریختن آبروی رئیسجمهوری کشورشان هستند و مستندات کافی را در اختیار دارند و همین موضوع قانونگریزی وی را افزایش خواهد داد.
دکتر پیتر هندرسون (استاد علوم ارتباطات دانشگاه میسوری) معتقد است که ایرانیها توانستند از زیر ضرب جنگ رسانه مرتبط با مناقشه هستهای در یک دهه پیش رها شوند و ابتکار عمل را به دست بگیرند.
وزیر خارجه ترکیه امروز (شنبه) در پاسخ به سوالی درخصوص پیشنهاد وساطت دونالد ترامپ جهت توقف عملیات این کشور در شمال سوریه، امکان مذاکره با “تروریستها” را غیر ممکن شمرد.
مدیران باشگاه اسپورتینگ پرتغال قصد دارند نام ورزشگاه خانگی خود را به CR7 استادیوم تغییر دهند.
ستارۀ مورد علاقۀ استراماچونی این روزها سخت مشغول رسیدن به فرم ایدهآل خود است.
ژوزه مورینیو بهترین فوتبالیستی که تا کنون بازیهایش در زمین بازی را دیده است، معرفی کرد که این بازیکن جزو بازیکنان نسل فعلی فوتبال دنیا نیست.
مدیران استقلال پس از دیدار تیم امید و شهر خودرو با حمید استیلی تماس گرفته و ضمن تشکر بابت بازی ندادن به مهدی قائدی در مقابل شاگردان گل محمدی، از او خواستند قید استفاده از قائدی را برای بازی با استرالیا هم بزند.