سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب درباره لوایح پالرمو و CFT هیچ توصیهای نداشتهاند
تشریح آخرین وضعیت مصدومان استقلال
عیسی مرادی؛ خرید جدید خیبر خرمآباد
سرگردانی متحدان آمریکا در جنگ تجاری با چین
لزوم تأمین امنیت مرزهای مشترک ایران و کویت و مقابله با جرائم دریایی
اختصاص هزار متر مربع زمین برای توسعه زیرساختهای فدراسیون بدمینتون
آتشبس غزه؛ آتشی در ائتلاف نتانیاهو
اجرای موسیقی سنتی ایران در "جشنواره فرهنگ های جهان در هانوی ۲۰۲۵"
«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید که این روزها به بهانه انتشار کتاب جنجالیاش بخش زیادی از وقتش را به مصاحبه با رسانهها اختصاص داده در اظهارنظری تازه گفته که «دونالد ترامپ» نه جمهوریخواه و نه دموکرات است.
دکتر کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت دولت نهم و استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حین طبابت مبتلا به کرونا شد.
سرمربی پارس جنوبی جم پس از حکم کمیته انضباطی استعفا کرد.
عباسعلی کدخدایی گفت: وقتی ۱۶ هزار نفر برای ۲۹۰ کرسی ثبت نام می کنند یعنی اینکه این ابزار موجود برای بررسی ها، کارآمد نیست؛ مجلس باید همت کرده و قانون انتخابات را اصلاح کند.
کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های لیگ برتری صادر کرد و بر این اساس دیدار استقلال و پارس جنوبی تکرار خواهد شد.
گفتوگوی زنده تلویزیونی رئیس مجلس با موضوع بسته اقتصاد مردمی مجلس، فردا پس از خبر ٢١ شبکه یک پخش خواهد شد.
سرپرست فدراسیون پزشکی – ورزشی درباره وضعیت پیمان فخری و حسین نوری توضیحاتی را ارائه کرد.
چین برای اینکه بتواند قدرت اول اقتصادی دنیا شود و روزانه ۳۰ میلیون بشکه نفت و گاز تضمینی بدون مزاحمت برداشت کند، نگاهش به سمت حوزه خلیج فارس است.
استقلال موفق شد در فینال جام حذفی ۷۸-۷۹ با شکست تیم بهمن قهرمان شود.