تأکید ایران و زیمبابوه بر گسترش همکاریهای جامع بهداشتی و درمانی
غریبآبادی: پاسخ ایران به هر تجاوزی، قاطع و پشیمانکننده خواهد بود
هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامدهای خطرناک تشدید تنش در منطقه
هوندا آکورد پلاگین هیبرید ۲۰۲۵؛ مهندسی ژاپنی با نیاز عصر پیوند میخورد
ستاره فرانسوی بایرن مونیخ رکورد مسی را میشکند؟
جزییات حمایت از صادرات دانشبنیان اعلام شد؛ شروط و میزان ارائه تسهیلات
چهارمین روز متوالی سرخپوشی بازار سرمایه/ افت ۱۰۶ هزار واحدی شاخص بورس
توزیع میلیونها دلار ثبت سفارش در واردات موبایل
معاون اول رئیس جمهور تصویبنامه مربوط به واگذاری مالکیت مجموعه ورزشی شهدای گمنام از وزارت ورزش و جوانان به شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس ابلاغ کرد.
مشاور امنیت ملی سابق آمریکا ابراز عقیده کرد که ممکن است آمریکا در صورتیکه ترامپ برای بار دوم در انتخابات ریاستجمهوری پیروز شود از ائتلاف پیمان آنتلانتیک شمالی (ناتو) خارج شود.
ما باید به داوطلبان آرامش دهیم تا با خیال راحت در آزمون شرکت کنند. نباید نگران سلامتی شان باشند چرا که پروتکل هایی برای این آزمون پیش بینی شده است و نهایت تلاش برای حفظ سلامتی آنها به عمل می آید.
در شرایط خاص کنونی و به ویژه در شرایط شیوع کرونا که تاثیر جدی بر مسائل اقتصادی و معیشت مردم دارد، به گونه ای عمل کنیم که واقعیت های موجود اقتصادی کشور را به مردم منتقل کنیم و ضمن جلب حمایت و پشتیبانی مردم برای عبور از مشکلات، بتوانیم همه با هم مسائل کشور را حل کنیم.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در شرایط سخت کرونا و تحریمها، با دست خالی کشور را اداره کرده ایم و در این آزمون سربلند هستیم، تاکید کرد: تامین سفره مردم خط قرمز ما است و اجازه نمی دهیم کمبودی در زمینه کالاهای اساسی و ضروری مردم رخ دهد.
گروهی از اعضا و حامیان حزب دموکرات در آمریکا تلاشند مناظره انتخاباتی نامزد این حزب با رئیسجمهور این کشور را لغو کنند.
بزرگترین دغدغه ما سلامت مردم بود، همه فرزندان ایران را فرزند خودمان میدانیم، جلسه مفصلی بود و مسائل زیادی بررسی شد و موارد بررسی شده مورد وفاق همگان قرار گرفت.
بانک مرکزی در مورد نحوه پیگیری برگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور اطلاعیه داد.
سرمربی اسبق تیم فوتبال استقلال پاسخ اظهارات برخی از مسئولان سابق این باشگاه را داد.
پس از آن قوع قضائیه با توجه به ابهاماتی که در پرونده این سانحه وجود داشت، برای اولین بار دادگاهی درباره سانحه هوایی تشکیل داد و متولیان امر در زمان وقوع این سانحه به عنوان متهم در دادگاه حاضر شدند؛ البته متهمان با قرار وثیقه آزاد هستند که یکی از آنها علی عابدزاده است که با قرار وثیقه آزاد است.