درخواست مجلس از اژهای درباره تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان شورای حل اختلاف
گزارش| کدام وزرای دولت چهاردهم از مجلس دوازدهم کارت زرد گرفتند؟
اعلام زمان اولین نشست خبری وحید هاشمیان
یزدانی به فینال تنیس صربستان رسید
هشدار ستادکل نیروهای مسلح به آمریکا و اسرائیل: سهمگینتر و کوبندهتر پاسخ میدهیم
پزشکیان: مدیر پروازی به درد نمیخورد/ پایان هدررفت ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل
جادوی پیاتزا در تیم ملی والیبال ایران
پزشکیان به ارمنستان و بلاروس میرود/ سفر به چین در شهریورماه
مهاجم استقلال که توسط محمود فکری سرمربی تیم کنار گذاشته شده بود، راهی نساجی شد.
لژیونر ایرانی که به تازگی از المپیک دونتسک به زوریا اوکراین منتقل شده ، گفت : من احساس خوبی در اینجا دارم و برای قهرمانی به زوریا آمده ام.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:آقای رئیس جمهور به میان مردم بیا، آقای استاندار به حاشیه شهرهایی که در آن مسئولی بیا و ببین که مردم چگونه زندگی می کنند.
مرعشی درباره کاندیداتوری ناطق نوری در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: اگر همین امروز هم آقای ناطق نوری میآمد و کاندیدا می شد من از او بدون برو برگرد حمایت میکردم.
نائب رییس اتاق بازرگانی تبریز از آمادگی بخش خصوصی استان برای افزایش مناسبات اقتصادی با کشور گرجستان خبر داد.
مدافع تیم ملی در حال مذاکره با باشگاه چینی است تا با پرداخت مبلغی رضایتنامه خود را دریافت کند به جمع تراکتوری ها اضافه شود. انتقالی که پرسروصدا ترین انتقال نیم فصل ایران لقب خواهد گرفت.
مدافع تیم فوتبال سپاهان مدنظر سرمربی تراکتور تبریز قرار گرفته است.
آقای واعظی، منشی جناب روحانی فرموده اند که نمایندگان مجلس فقط حرف می زنند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: بودجه وزارت علوم در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال جاری ۴۳ درصد افزایش داشته است.
رئیس جمهور آمریکا ممنوعیتهای وضع شده از سوی دونالد ترامپ برای صدور بسیاری از گرین کارتهای افراد متقاضی ورود به خاک این کشور را لغو کرده است.