رد یک پیشنهاد باشگاه پرسپولیس توسط هاشمیان/ جلسه فسخ، به زودی
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت مادر ۳ شهید دفاع مقدس
شکیبایی: اندیشه مقاومت حذف شدنی نیست
شکست خانگی و دراماتیک چلسی مقابل پدیده فصل
دیپلماسی مرزی؛ استانداران در قامت سفیران دولت در مرزها
آلونسو: تمایلی به دادن جواب یامال ندارم/ از سبک بازی تیمم خوشم میآید
ناامیدکننده مثل لیورپول؛ ثبت چهارمین شکست فصل
وام فوری برای ۳۰ هزار بازنشسته!
یک بانوی خبرنگار از تعدیِّ یک مرد به خود و زیرِ پا گذاشته شدن ارزشهای اسلامی_ایرانی_اخلاقی ما آن هم از سوی یک مامورِ حراست، که اتفاقا باید پاسدار و حافظِ ارزشهای نامبرده باشد، خبر داده است. در چنین اوضاع و احوالی تنها می توان ناله کرد و گفت واویلا و وااسفا و بی صبرانه و مطالبه گرانه در انتظار برخوردِ سریع و شدید با مامورِ بی ارزش، بی اخلاق و قانون شکن، بود.
پیام ایرایی (عکاس) این عکس را در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
طرح اقتدار پلیس امنیت عمومی و طرح رعد پلیس پیشگیری پایتخت؛ تصویر متهمی که با قرار دادن عکسش در کنار شخصیت های مهم سیاسی ، اقدام به کلاهبرداری میکرد .
امام جمعه آرادان با بیان اینکه مردم رسالت بزرگی در انتخابات دارند که همانا انتخاب با چشمان باز است، گفت: نامزدها نیز اصل مهم شفافیت را در انتخابات رعایت کنند.
شرکت خدمات پس از فروش ایران خودرو در خصوص برخی اقداماتی که امنیت خودرو و سلامت سرنشینان را به خطر میاندازد، هشدار داد.
قرعهکشی طرح پیشفروش ویژه محصولات ایران خودرو به مناسبت عید سعید فطر، با حضور نهادهای نظارتی در سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش این شرکت برگزار شد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در دیدار با کارکنان ادارهکل روابطعمومی این بانک، شناسایی ذینفعان کلیدی سازمان و تشریح اقدامات بانک برای آنها را از وظایف و اولویتهای روابطعمومی عنوان کرد.
فرهاد مجیدی برای بار دوم بعد از پیوستن به الغرافه در سال ۹۰ ازدواج کرد.
شرکت خدمات پس از فروش ایران خودرو در خصوص برخی اقداماتی که امنیت خودرو و سلامت سرنشینان را به خطر میاندازد، هشدار داد.
اعضای کارمندی بازنشسته سازمان تامین اجتماعی با تهیه کارزاری به نحوه انتصاب اعضای هیات موسسِ کانون عالی بازنشستگان کارمندی اعتراض کردند.