مریم شیرمستی اظهار کرد: خرمالو میوهای شبیه گوجه فرنگی با پوستی نازک است که ویتامین C بالایی دارد و از همین جهت برای تقویت سیستم ایمنی و استحکام لثهها بسیار مفید است.
وی ادامه داد: بتاکاروتن موجود در خرمالو برای تقویت بینایی و همچنین شادابی و سلامت پوست مفید است.
کلسیم، فسفر و پتاسیم مهمترین مواد معدنی موجود در خرمالو است که این کارشناس تغذیه از آنها نام برد و افزود: پتاسیم موجود در این میوه در تنظیم فشار خون نقش دارد و کلسیم آن برای استحکام استخوان، رویش مو و استحکام ناخن مفید است.
شیرمستی در خصوص رنگدانههای نارنجی موجود در خرمالو هم یادآوری کرد: این رنگدانهها به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی ضد سرطان است.
به گفته وی، فیبر موجود در خرمالو نیز باعث کاهش کلسترول و اسید اوریک میشود.
این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود مقادیر بالای قند در خرمالو، خاطرنشان کرد: توصیه میشود افراد دیابتی روزانه یک خرمالو مصرف کنند، اما سایر افراد میتوانند دو تا سه عدد خرمالو در روز بخورند.
شیرمستی در خصوص دلیل مزه گس خرمالو هم گفت: طعم گس این میوه به دلیل وجود ترکیبات مازوتی مانند در آن است که بعد از رسیدن، به قند تبدیل میشود.
وی اظهارکرد: خرمالو مدر است و مصرف آن برای کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند، مفید است و به دفع سنگ کلیه آنها کمک میکند.
به گفته این کارشناس تغذیه، هسته کوبیده شده خرمالو نیز برای دفع سنگ کلیه و مثانه مفید است.
انتهای پیام/ایسنا