2

اظهار نظر عجیب خانم وزیر پس از ۱۷ ماه

  • کد خبر : 108283
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۹:۵۹

وزیر بهداشت ماجرای رهاسازی دو بیمار بیمارستان امام‌خمینی(ره) را ناشی از شیطنت رسانه‌ها دانست و گفت که این افراد هنوز مقیم بیمارستان‌اند تهدید می‌کنند که اگر بیرون‌شان کنند، سراغ رسانه‌ها می‌روند.

رهاسازی بیماران صحنه‌سازی بوده/ اظهار نظر عجیب خانم وزیر پس از 17 ماه

به گزارش ایسنا، از ماجرای «رهاسازی دو بیمار در یکی از اتوبان‌های پایتخت» ۱۷ ماه می‌گذرد، حادثه‌ای که به خبر داغ رسانه‌ها تبدیل شد و واکنش‌های بسیاری از مسئولان را برانگیخت و امروز “حمید فرازی” یکی از این بیماران همچنان در بیمارستان اقامت دارد و حاضر به ترک بیمارستان نیست و به گفته وزیر بهداشت، بیمارستان برای وی تبدیل به هتل شده و حتی تهدید هم می‌کند که اگر وی را از بیمارستان اخراج کنند با رسانه‌ها مصاحبه می‌کند و مدعی می‌شود که وی را کنار خیابان گذاشته‌اند.

دکتر مرضیه وحید دستجردی ، درباره سرانجام پرونده «رهایی بیماران»، گفت: در این زمینه حدود هفت نفر دستگیر شدند، احکام صادر شد و متخلفان زندانی شده‌اند. حتی عده‌ای از آنها به ما متوسل شدند که از زندان آزاد شوند اما ما دخالتی نکردیم.

وی افزود: درباره اینکه ریشه این قضایا چه بوده، هنوز روی نظر خودمان هستیم و علت این موضوع هنوز برایمان روشن نیست.

وزیر بهداشت به خدمات رایگان بیمارستان امام (ره) به بیماران بی‌سرپرست و همچنین معتادان اشاره کرد و ادامه داد: بیمارستان امام از جمله بیمارستان‌هایی است که بیماران معتاد زیادی به آنجا مراجعه می‌کنند و درمان می‌شوند و حتی معتادان بیشتر از مردم عادی از این بیمارستان سرویس می‌گیرند؛ اما اینکه یک دفعه یک روز ساعت ۱۰ صبح و در وسط بیابان دو بیمار با لباس بیمارستان رها شوند و برگه رادیولوژی، پتو و سرنسخه بیمارستان اطرافشان پخش باشد و خبرنگاری هم در وسط بیابان حاضر باشد، مشخص است که پشت این قضیه، صحنه سازی است؛ اما اینکه چه کسی و برای چه این کار را کرده است ما خبر نداریم.

جای خالی نهادهای حمایتی در پذیرش بیماران معتاد درمان یافته و بی‌سرپرست

دستجردی درباره «حمید فرازی»، یکی از بیماران رها شده نیز گفت: با وجود آن که تمام اقدامات درمانی این فرد از مدت‌ها پیش به پایان رسیده اما هنوز در بخش عفونی بیمارستان امام (ره) بستری است و حاضر به ترک بیمارستان نیست؛ کمپوت و چلوکباب سفارش می‌دهد، به پزشکان و پرستاران دستور می‌دهد و … و البته این موضوع نتیجه کار برخی رسانه‌ها بود.

وی ادامه داد: بیماران از این قبیل در تهران و شهرستان‌ها زیاد داریم. به عنوان مثال فردی به مدت چهار ماه از بیمارستان حضرت رسول (ص) تکان نمی‌خورد و حاضر به ترک بیمارستان نبود.

بیمارستان محل نگهداری از معتادان نیست

وزیر بهداشت درباره چرایی ماندگاری این دسته از بیماران در بیمارستان‌ها و نقش نهادهای حمایتی در ساماندهی آنها، گفت: در این زمینه دوستان ما در بیمارستان‌ها، روسای دانشگاه‌ها، معاونان درمان، مددکاران بیمارستان‌ها با گرمخانه‌ها، بهزیستی و دیگر مراکز نگهداری این افراد صحبت می‌کنند، اما این نهادها این افراد را نمی‌پذیرند. البته خلاء قانونی هم در این زمینه وجود ندارد کار پیچیده‌تر از این قضایاست. باید برای این قضایا فکری کشوری شود؛ بیمارستان که محل نگهداری از معتادان نیست.

دستجردی با تاکید بر اهمیت نقش خبرنگاران و رسانه‌ها در انعکاس اخبار حوزه سلامت، گفت: برخی رسانه‌ها به این موضوع دامن می‌زدند و همین طور بیمار دوم و سوم را مطرح می‌کردند؛ این درحالیست که به عنوان مثال، فردی که به عنوان بیمار دوم رها شده از سوی برخی رسانه‌ها معرفی شد، بیماری بود که خانواده‌اش وی را از بیمارستان تحویل گرفته اما به منزل نبرده بودند و وی را کنار خیابان گذاشته بودند.

وزیر بهداشت در پایان گفت: کار ما شکایت و شکایت‌کشی نیست اما از رسانه‌ها انتظار انصاف و رعایت اخلاق را داریم.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=108283

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]