3

دوستی خاله خرسه از حجاریان تا ترکان!

  • کد خبر : 114333
  • ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۹:۳۲

ترکان: «ما باید این دو سال مجلس را تحمل کنیم. ما از مردم استدعا می‌کنیم که فعالیت آنها را به خوبی رصد کنند و در انتخابات مجلس آینده تجدیدنظر کنند.»!

کم تر از یک ماه پیش بود که «سعید حجاریان»، عضو حزب منحله مشارکت در گفت‌وگو با خبرگزاری «ایسنا» در اظهاراتی عجیب خواستار قدرت قانونی دولت برای انحلال مجلس شد تا به این وسیله هماهنگی سیستم با دولت بیشتر شود! وی در این گفت و گو اعلام کرد که باید شرایطی فراهم شود تا مانند بسیاری از کشورها، دولت بتواند مجلس را منحل کرده و انتخابات زودهنگام برگزار کند تا مردم دوباره رای دهند و سیستمی هماهنگ پدید آورند!

حجاریان در ادامه تیر خود را به سمت شورای نگهبان نشانه رفت و از لزوم حذف نظارت استصوابی سخن گفت.همان موقع شنیده شد که رئیس جمهور این طور حمایت ها را به «دوستی خاله خرسه» تشبیه کرده بود و از حامیان دولت تدبیر و امید خواسته بود که حجاریان را نقد کنند.

و همچنین تعدادی از نمایندگان اصلاح طلب و چهره های سیاسی حامی دولت این مباحث را نقد کردند. البته در این بین بودند کسانی که فرصت را غنیمت شمرده و از یک سو طرح چنین موضوعاتی را خطرناک توصیف کردند و از سوی دیگر به بهانه مطرح شدن این بحث، شورای نگهبان و نظارت استصوابی را زیر سئوال برد.

اخیرا «اکبر ترکان» مشاور ارشد رئیس‌جمهور در گفت و گو با روزنامه «آرمان امروز» گفت: «کسانی که عقلانیت و تدبیر را قبول ندارند مسلم است که مقابل دولت یازدهم خواهند ایستاد!» وی با بیان اینکه در این دوره دو ساله تا انتها شاهد برخورد مجلس و دولت خواهیم بود، گفت: «ما باید این دو سال مجلس را تحمل کنیم.

ما از مردم استدعا می‌کنیم که فعالیت آنها را به خوبی رصد کنند و در انتخابات مجلس آینده تجدیدنظر کنند.»البته این گونه اظهارات جناب مشاور تازگی ندارد. چرا که او پنج ماه پیش و در اثنای تشکیل دولت و رای اعتماد به کابینه در یادداشتی که در روزنامه «شرق» منتشر کرد در ظاهر خطاب به مردم ولی در اصل خطاب به نمایندگان با ادبیات تهدید کننده اعلام کرد که در صورت نزدیک نبودن نظرات نمایندگان به آقای روحانی، دور بعد مردم به آنها رأی نخواهند داد!مشاور محترم رئیس جمهور، نمایندگان مجلس را به صرف اختلاف نظر با برخی مسئولان دولتی، به مخالفت با عقلانیت و تدبیر متهم می کند و از سویی هم آتش تهیه اختلاف بین مجلس و دولت را فراهم می کند.

اظهارنظرهایی از این دست که به بهانه کارت زرد مجلس به برخی وزرا مطرح می شود، نشان دهنده این است که مدعیان سعه صدر و تحمل مخالف در مقابل عمل به وظیفه قانونی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نقاب از چهره بر می‌دارند و درونیات خود را آشکار می کنند.

به نظر می‌رسد مدعیان اعتدال همانند زمانی که در دوم خرداد به پیروزی رسیدند، به‌سرعت شعارهای اصلی خود مبنی بر تحمل مخالف یا لزوم چندصدایی در جامعه را فراموش کرده و حاضر نیستند نظرات و انتقادات چند نماینده مجلس را هم تحمل کنند.در کنار این نوع مواجهه با خانه ملت، که به تعبیر امام راحل(ره)؛ «عصاره فضائل ملت است»، برخوردهایی که اخیرا با برخی رسانه های منتقد دولت صورت گرفت، یادآور خاطرات تلخی است که در دوره اصلاحات شاهد آن بودیم.

از آنجایی که اصل تفکیک قوا به عنوان یکی از شیوه های کارآمد برای اداره امور و یکی از اصول بنیادی قانون اساسی پذیرفته شده است، امیدواریم رئیس جمهور محترم با اعلام موضع آشکار در این خصوص جلوی تندروی هایی از این جنس را از ابتدای راه سد کند تا جایگاه قوا در افکار عمومی دچار خدشه نشود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=114333

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]