این واقعه روز جمعه (۱۱ شهریور، ۲ سپتامبر) در منطقه قبیله نشین باجور هنگامی که ۳۰ پسربچه بین سنین ۱۲ تا ۱۸ سال به مناسبت مراسم عید فطر از منطقه دیدار میکردند، به وقوع پیوست.
بر پایه گزارشهای رسمی، این افراد هنگامی که اشتباها خط مرزی پاکستان و افغانستان را رد کردند، ربوده شدند.
دو کشور پاکستان و افغانستان دارای ۲۴۰۰ کیلومتر منطقه مرزی مشترک بوده و این در حالی است که شبه نظامیان در مناطق مرزی هر دو کشور فعال هستند.
از سوی دیگر، شبه نظامیان ناشناس در یک حادثه جداگانه در روز جمعه بعد از حمله به خانهای متعلق به یک رهبر قبیلهای ضد شبه نظامیان در منطقه قبیله نشین محمد، دست کم سه نفر را ربودند.
نیروهای امنیتی به دنبال این حملات عملیات جستجو و تعقیب را آغاز کردهاند.
همچنین خبرنگار پرس تیوی گزارش داد، مردان مسلح ناشناس دست کم چهار نفر را در منطقه قبیله نشین کرم در شمال غربی پاکستان به قتل رساندند.
به دنبال این حادثه افراد زیادی نیز زخمی شدند.
بر اساس این گزارش، با وجود عملیات نظامی نیروهای دولتی پاکستان علیه شبه نظامیان وابسته به طالبان، شبه نظامیان حضور خود را در مناطق مختلف افزایش داده و صدها تن از مردم و نیروهای امنیتی پاکستان را کشتهاند.
از سال ۲۰۰۹ میلادی، حملات و بمب گذاریهای شبه نظامیان در پاکستان افزایش یافته است.
گفتنی است امریکا در سال ۲۰۰۱ با هدف کاهش شبه نظامی گری و ایجاد صلح و ثبات به کشور اففانستان حمله کرد. با وجود این، ده سال بعد از اشغال این کشور به دست نیروهای خارجی تحت امر امریکا، این منطقه همچنان بی ثبات بوده و شبه نظامی گری به پاکستان نیز گسترش داشته است.