مهدی احمدزاده افزود: دراین مسابقه ۲۳ نفر از دانشآموزان ابتدایی و متوسطه اول این شهرستان شرکت داشتند که پس از آموزش در هفت تیم با توجه به تواناییها گروه بندی شدند.
وی گفت: قبل از برگزاری این مسابقه دانش آموزان علاقهمند ثبت نام به عمل آمده در یک دوره آموزش رایگان یک روزه شرکت و وسایل به طور مساوی دراختیار آنها قرار گرفت.
احمدزاده هدف از برگزاری این مسابقه را آشنایی دانش آموزان با نحوه ساخت ربات و شناسایی دانش آموزان مستعد در زمینه رباتیک و آموزش و آمادگی برای شرکت در مسابقات استانی و کشوری عنوان کرد.
درپایان این مسابقه به دانشآموزان برگزیده مسابقات ربات جنگجو، جوایزی اهداء شد.
درحاشیه برگزاری این مسابقه، غلامحسین غفوری، مدیر آموزش و پرورش بردسکن، برگزاری این مسابقه را برای اولین بار در شهرستان مثبت ارزیابی کرد و گفت اگرچه پژوهش سرای دکتر حسابی شهرستان از لحاظ فضا کوچک است اما از امکانات و تجهیزات خوبی برخوردار است.
وی بر شناسایی دانشآموزان نخبه و با استعداد در حوزههای مختلف علمی، تحقیقی و پژوهشی تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه در فصل تابستان قرار داریم ضرورت دارد فعالیتهای پژوهشسرا را بیشتر به دانش آموزان به ویژه خانوادهها اطلاع رسانی کنیم تا با دید بازتری نسبت به پژوهشسرا نگاه کنند.
غفوری آمادگی مدیریت آموزش و پرورش را برای هرگونه همکاری با پژوهشسرا اعلام کرد.