این پزشکان می خواهند موسیقی سنتی عربی-اسلامی را احیا کنند، روشی از معالجه پزشکی که هزار سال قدمت دارد. آنها معتقدند این روش می تواند نتایج مثبتی از لحاظ روانی و فیزیولوژیکی بر روی بیمار داشته باشد. آنها از انواع مختلفی از موسیقی عربی-ترکی استفاده می کنند که به بیماران برای تمدد اعصاب و تنظیم اشتها کمک می کند.
این پزشکان می خواهند این موسیقی سنتی عربی-اسلامی را احیا کنند، روشی از معالجه پزشکی که هزار سال قدمت دارد. آنها معتقدند این روش می تواند نتایج مثبتی از لحاظ روانی و فیزیولوژیکی بر روی بیمار داشته باشد.
دکتر کان می گوید زمانی که در بیمارستان صوفیا در بلغارستان کار می کرد به اثرات موسیقی درمانی پی برده است. او در ابتدا از نوار و ضبط برای اینکار استفاده می کرد و بهنگام مهاجرت به ترکیه کم کم آن را با موسیقی زنده جایگزین کرد. آنها از انواع مختلفی از موسیقی عربی-ترکی استفاده می کنند که به بیماران برای تمدد اعصاب و تنظیم اشتها کمک می کند.
دکتر سونمز می گوید: ما چیز جدیدی اختراع نکرده ایم. تاثیرات مثبت موسیقی درمانی بیش از ۹۰۰ سال است که قدمت دارد. فارابی تاثیرات مثبت انواع مختلف موسیقی بر جسم و روان را مورد بحث قرار داد و فهرست کرد.
از راست به چپ: دکتر مهمت سوسام (گیتار)، دکتر ارول کان (تنبور)، دکتر بینگور سونمز (فلوت)