وی ادامه داد: آنچه که در سال گذشته و امسال در دفترچه های کنکور دانشگاه آزاد به چاپ رسیده مورد تایید وزارت علوم است.
به گفته مدیر کل دفتر گسترش، رشته های آموزش های الکترونیکی(مجازی) و رشته هایی که در شهریورماه سال جاری برای مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو داشته است، از نظر وزارت علوم بدون مجوز است.
حسینی با بیان اینکه سایر رشته ها مجوز خود را قبلاً دریافت کرده یا در لیست ۱۵۵۰ کد رشته ای بودند که تا مهرماه امسال مورد تایید شورای گسترش قرار گرفته اند.
این مقام مسئول وزارت علوم از دو صورت جلسه که توسط دانشگاه آزاد و وزارت علوم برای پذیرشهای این دانشگاه مصوب شده بود، خبر داد و گفت: صورت جلسه نخست درباره ساماندهی رشته های سالهای ۹۰ و ۹۱ بود که بدون مجوز دفتر گسترش دانشجو پذیرفتند و شامل ۱۵۶۳ کد رشته می شد. این صورت جلسه فقط معطوف به گذشته بود و در آن درج شد در صورتی که دانشگاه آزاد قصد راه اندازی رشته های جدید دارد لازم است این رشته ها را از شورای گسترش عبور دهد.
وی درباره صورت جلسه دوم، اظهار داشت: صورت جلسه دوم با حضور نجفی امضا شد؛ بر اساس اعلام دانشگاه آزاد، ۱۷ هزار ظرفیت این دانشگاه وجود دارد اما وزارت علوم این عدد را نپذیرفت و سقف ۱۲ هزار نفری را به عنوان ظرفیت مورد توافق اولیه در نظر گرفت.
مدیر کل دفتر گسترش از یک قرار دیگر میان دانشگاه آزاد و این دفتر خبر داد و خاطرنشان کرد: پیش از این مقرر شده بود ظرفیتها در کمیته سه نفره و مطابق مصوبات شورای گسترش تعیین شود، به این ترتیب صورت جلسه بعدی هم به دانشگاه آزاد اجازه ورود به رشته های جدید را نداده است.
حسینی درباره میزان ظرفیتی که شورای گسترش برای دانشگاه آزاد در پذیرش دانشجو اعلام کرده، گفت: شورای گسترش برای هر رشته کارشناسی ارشد اجازه پذیرش ۲۰ نفر را به دانشگاه آزاد داده بود.