نخبگان میتوانند با ایده ها و نظرات خود در بسیاری از مواقع بحران ها را خنثی و به فرصت تبدیل کنند.از اولین کسانی در ارتباط با استفاده از نخبگان در حکومت نظریه میدهد افلاطون است که در کتاب جمهور خود مطالب بسیاری در این حوزه به نگارش درآورده است.
وی افزود:برای استفاده از نخبگان بهترین راه آن است که از آنان در جوانی استفاده شود,زیرا فرد نخبه به صورت مادر زاد از هوش و ذکاوت بالایی برخوردار است و شخص توانمندی است و اگر از آنان در جوانی استفاده کنیم قطعا یک پشتکار,انرژی و حرکت فعال تری در کنار آن خواهد بود.
علیرضا فرساد ادامه داد:کشور ما به نخبگان جوان فرهنگی نیاز بسیار دارد.البته همین امروز نیز بیشتر فعالیت های رسانه ها و تشکل های فرهنگی انقلاب اسلامی را جوانان بر دوش میکشند.همین جوانان متدین و متعهد که به آرمان های انقلاب و شهدای دفاع مقدس پایبند بوده و اعتدالی ارزشی نیز دارند.
وی تاکید کرد:بدانید اگر نیروهای نخبه و کاردان جوان را , سازماندهی کنند و از آنان حمایت بشود,میتوانیم یک آسانسور پیشرفت فرهنگی را در پیش رو داشته باشیم.دشمنان نظام و انقلاب نمیخواهند جوانان ما هدفمند کار فرهنگی کنند ,به همین علت تیرهای زهر آگین خود را به سوی جوانان ما پرتاب مینمایند.
فرساد در انتها با گلایه از رسیدگی نکردن به امور جوانان و مشکلات دائمی آنان در حوزه های اقتصادی و فرهنگی گفت: باید فکری به حال آینده فرهنگ کشور بشود وگرنه این مسئله برا ما تهدیدی جدی به حساب میاید.با فرهنگ شوخی نمیشود کرد. باید از همه پتانسیل ها استفاده شود,از همه گروه ها بهره برده شود,از همه دیدگاه ها دعوت شود.نگاه فرهنگی نگاه فرا جناحی است و همه گروه ها از فرهنگ سالم بهره خواهند برد.