شیوه عجیب کسب و کار یک قصاب در دزفول
وبلاگ الف دزفول نوشت:
بالانویس اول:
اگر نیت کردید پس از شنیدن خصوصیات قصابی که از شیوه ی کسب و کارش خواهم گفت، بروید و از نزدیک ببینیدش و یا از او گوشت بخرید، مجبورید بیخیال ماجرا شوید. باید بروید گلزار شهیدآباد دزفول و در قطعه دوم گلزار و در سومین ردیف عشق، دنبال مزاری بگردیدکه روی آن حک شده است: «شهید عبدالحسین کیانی» و سپس چشم بدوزید به قاب عکسی که با وقار و جذبه ای خاص به شما لبخند میزند.
بالانویس دوم:
شهید عبدالحسین کیانی معروف به «مش عبدالحسین» سی ودو سال پیش، زن و بچه هایش را، مغازه و دامداری اش را، خانه و کاشانه اش را رها می کند و دل می زند به دریای فتح المبین و سهم اش از فتح المبین می شود دوازده گلوله و شناسنامه ای که در چهل و سومین بهار عمرش مهمور می شود به مهر : «به فیض شهادت نائل آمد»
بالانویس سوم:
مطالبی را که در پیش رو دارید، فقط بخش کوچکی از خصوصیات کسب و کار «مش عبدالحسین» است. سایر خصوصیت های دیگرزندگی مش عبدالحسین و سبک زندگی اسلامی اش را باید منتظر باشید تا بچه های مرکز فرهنگی دفاع مقدس دزفول در کتاب«جوانمرد قصاب» چاپ کنند.