7

قرائت بخش‌هایی از نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی در سازمان ملل

  • کد خبر : 176369
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲

نماینده کشورمان در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی این سازمان با موضوع فرهنگ صلح، بخش‌هایی از نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان غربی را قرائت کرد.

غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی این سازمان با موضوع فرهنگ صلح، با تاکید بر اینکه نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان غربی یادآوری تغییر ذهنیت‌ها است، گفت: هدف از این نامه، ارائه دیدگاهی اصیل از درون جهان اسلام درباره مبارزه با تروریسم برای مخاطبان جوان است.

وی با اشاره به قرائت این نامه در نشست مجمع عمومی گفت: از آنجا که موضوع نشست مجمع، فرهنگ صلح بود و موضوع اصلی نامه مقام معظم رهبری نیز به همین فرهنگ صلح اشاره دارد، مناسب بود تا بخش‌هایی از آن در این جلسه طرح شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خوشرو افزود: در این نامه ایشان خواستند، تاکید کنند که مسلمان‌ها از ابتدا خواستار صلح و پیشبرد فرهنگ صلح بودند و اگر امروز تروریسم کور در کشور‌های اسلامی و ضد مسلمانان و غربی‌ها به کار می‌رود، دلیل دیگری دارد لذا از جوانان غربی خواستند که به آن دلیل واقعی‌ توجه کنند.

نماینده کشورمان در سازمان ملل تاکید کرد: من با نقل قول از این نامه خواستم نشان دهم که ذهنیت‌هایی که تروریسم را به خوب و بد تقسیم می‌کنند و از تروریست‌ها به عنوان وسیله‌ای برای پیشبرد اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند و همچنین ذهنیت‌هایی که به دنبال شبیه سازی فرهنگی‌ هستند و در مواجهه با فرهنگ‌های مختلف به خصوص فرهنگ غنی اسلامی، قصد دارند از تضادی که ایجاد می‌کنند، بهره‌های خشونت و تندروی ببرند، باید این قبیل رفتار‌ها را کنار گذارند.

وی به موضوع تروریسم در نامه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این نامه آمده است که تروریسم درد مشترک بشر است و مسلمانان هم، خود قربانیان تروریسم هستند، مضافاً اینکه ایشان فقط به این درد اشاره نکردند بلکه جوانان غربی را به این آگاهی‌ فراخواندند که دلیل این درد را ببینند و زمینه‌های زدودن را ایجاد کنند.

خوشرو به تعبیر رهبر معظم انقلاب از تروریست‌هایی مانند داعش به زباله‌های تاریخ اشاره کرد و گفت: این تعبیر زیبایی بود که به جوانان غربی گفتند که باید این تروریست‌ها را به عنوان زباله‌های تاریخی زدود.

وی افزود: برای زدودن این زباله‌ها نیاز است که ما از راه دموکراسی، مردم سالاری، ارزش واقعی دادن‌ به رای مردم و همچنین جبران عقب ماندگی ذهنی‌، دوری از جزم اندیشی‌ به همراه درمان مشکل اشغال سرزمین‌های اسلامی اقدام کنیم.

نماینده کشورمان در سازمان ملل تروریسم را درد و اضطراب مشترک بشریت امروز خواند و گفت: راه رفع این درد مشترک نیز گفت‌وگو، تفاهم و همکاری‌های فرهنگی‌ و از بین بردن معیار‌های دوگانه در کنار کمک به فهم بهتر واقعیت اصیل اسلام است که در واقع دینی مبتنی‌ بر عدالت و اخلاق است که طبق آموزه‌های آن کشتن یک نفر بی گناه، مساوی با کشتن همه بشریت تلقی‌ شده است.

خوشرو در پاسخ به سؤالی درباره ضرورت پرهیز غربی‌ها از برخوردهای عجولانه با مسلمانانی که در این کشورها زندگی می‌کنند نیز گفت: مسلمانان اکنون اوضاع سختی را در کشورهای غربی می‌گذرانند و به صرف مسلمان بودن ممکن است مورد تبعیض و فشار قرار گیرند.

وی افزود: باید بین اسلام واقعی و ذهنیت‌های معیوبی که به تروریسم کمک می‌کنند و همواره تروریسم پرور بوده‌اند، به طور کامل تفکیک قائل شد.

نماینده کشورمان در سازمان ملل در عین حال خود غربی‌ها را در ایجاد فرایند خشونت در کشور‌های اسلامی مقصر دانست و گفت: اشغال و ایجاد بی‌ ثباتی، زمینه‌هایی است که به این خشونت کمک کرده و عقب ماندگی و استعمار نیز از دیگر ریشه‌های آن است.

فارس/وی‌ مسلمانان حاضر در کشورهای غربی را شهروندانی خواند که با کار و تلاش و حضور در مجامع اسلامی خود، نه تنها هیچ‌گاه با تروریسم همنوا و همراه نبوده‌اند بلکه از تروریست‌ها ضربه هم خورده‌اند.

خوشرو در پایان گفت: متاسفانه عده‌ای که از ابتدا به دنبال اسلام ستیزی بودند، مسلمانان را هدف حملات خود قرار می‌دهند و رسانه‌هایی مانند لابی صهیونیست‌ها و دیگران در مشوه کردن چهره مسلمانان مداخلات خیلی‌ نا به جا و ممتدی داشته‌اند و دارند و ما باید جایگاه و واقعیت مسلمانان را از جایگاه تروریست‌ها تفکیک کنیم.

 

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=176369

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]