2

قرص‌های «شگفتی ساز» که به بدن در بازسازی و طول عمر کمک می‌کنند

  • کد خبر : 17879
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۱

داروهایی با خاصیت کند کردن فرایند پیری که دورنمای ادامه عمر افراد تا ۱۵۰ سال یا بیشتر است، احتمالا در دهه جاری در دسترس خواهند بود. قرص‌های «شگفتی ساز» که به بدن در بازسازی کمک می‌کنند، اکنون در مراحل اولیه تولید قرار داشته و به انسانها در ادامه عمر تا قرن دوم زندگی کمک خواهد […]

داروهایی با خاصیت کند کردن فرایند پیری که دورنمای ادامه عمر افراد تا ۱۵۰ سال یا بیشتر است، احتمالا در دهه جاری در دسترس خواهند بود.

قرص‌های «شگفتی ساز» که به بدن در بازسازی کمک می‌کنند، اکنون در مراحل اولیه تولید قرار داشته و به انسانها در ادامه عمر تا قرن دوم زندگی کمک خواهد کرد؛ این در حالی است که درمانهای مبتنی بر سلولهای بنیادی به افزایش کیفیت زندگی انسان کمک خواهند کرد.

استاد پیتر اسمیت، رئیس بخش پزشکی دانشگاه «نیو ساوث ولز» در سیدنی اظهار کرده دختری که امروز در استرالیا به دنیا آمده، می‌تواند طول عمری تا ۱۰۰ سال را انتظار داشته باشد.

وی همچنین مدعی شده که به جای رنج بردن از یک انحطاط طولانی‌مدت، انسانها می‌توانند از یک زندگی سلامت و فعال تا پیش از مرگ برخوردار باشند.

اسمیت در یک سخنرانی علمی در مورد احتمال پیری سالم و شاد اظهار کرد: یک جهش رو به جلوی چشمگیر در میزان امید به زندگی بوجود خواهد آمد.

وی تصریح کرد: به نظر من، امید زیادی برای افزایش طول عمر انسان تا چند دهه وجود دارد؛ اما هدف ما نه تنها افزایش طول عمر، بلکه همراهی آن با شادمانی است.

به گفته اسمیت، این داروها به فرآیندهای بازسازی در بدن کمک خواهند کرد تا انسان‌ها از زندگی طولانی و بهتری برخوردار باشند.

دیوید سینکلیر، استاد ژنتیک دانشگاه هاروارد اظهار کرد: ما شاهد آغاز یک فناوری هستیم که می‌تواند روزی ما را به سن ۱۵۰ سال برساند.

سینکلیر در حال حاضر در حال انجام تحقیقات بر روی ماده ضد پیری رزوراترول است.

یک ترکیب جدید در حال آزمایش است که هزار برابر قدرتمندتر از رزوراترول بوده و تاکنون نشانگر تاثیرات مناسبی بوده است.

سینکلیر گفت: بدن انسان از یک قابلیت خارق‌العاده برای ترمیم خود برخوردار بوده و «رزوراترول» می‌تواند این مکانیزمهای التیام‌بخش را فعال کند.

به گفته وی، ترکیبات بدست آمده از گیاهان مانند رزوراترول توانسته‌اند آنزیم‌هایی را در موشها فعال کند که فرایند ترمیم دی‌ان‌ای را رها کرده‌اند.

سوزان گرینفیلد، داننشمند عصب‌شناسی دانشگاه آکسفورد در گفت‌وگو با «سیدنی لکچر» بیان کرد که افراد خواهند توانست در سن ۶۵ سالگی دومین شغل خود را آغاز کنند!

وی پیشنهاد کرد که این نیروی کار مسن می‌توانند بر مشاغل مبتنی بر دانش به جای مشاغل فیزیکی تمرکز داشته باشند.

در عین حال، گرین‌فیلد که رهبری یک تیم چند تخصصی در حال کار بر روی شرایط بازسازی سلولهای عصبی در آکسفورد را بر عهده داشته، مقابله با جنون را از شرایط دستیابی به این هدف خوانده است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=17879

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر