5

پذیرایی از زائران عتبات عالیات با گوشت بوفالو!

  • کد خبر : 179938
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۹:۲۸

رییس سازمان حج و زیارت خراسان‌شمالی گفت: در بیشتر مواقع آزادبرها در سفر به عتبات عالیات به جای استفاده از گوشت گوسفند در پخت و پزهای خود برای زائران از گوشت بوفالو استفاده می‌کنند.

 

محمد قاصری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان‌شمالی، اظهار کرد: با دادگستری استان هماهنگی‌های لازم انجام شده تا آزادبرها در سفرهای عتبات عالیات شناسایی شده و با آنان برخورد شود.

وی ادامه داد: وجود آزادبرها در سفرهای عتبات عالیات آسیب‌های فراوانی برای زائران از جمله نبود امنیت و نبود مدیر و روحانی در کاروان به همراه دارند.

قاصری با بیان اینکه اعزام زائر به عتبات عالیات از سوی این آزادبرها طبق مصوبه شورای امنیت ملی خلاف است، افزود: زائران در عمل بر این گمان هستند که این آزاد برها برای سفر به عتبات عالیات هزینه کمتری دریافت می‌کنند درحالی که حین سفر به بهانه‌های مختلف وجوه غیرمتعارفی از زائر درخواست خواهند کرد. از سوی دیگر زائران در سفر با این آزادبرها بیمه نمی‌شوند. در این سفرها زائران از هتلی استفاده نمی‌کنند و بیش از ظرفیت هر اتاق، زائر در آن اسکان داده می‌شود.

قاصری با بیان اینکه آزادبرها بیشتر در روستاهای استان به دنبال جذب زائر هستند، یادآور شد: بیشترین آزادبرها در شهرستان‌های اسفراین، آشخانه و جاجرم فعالیت می‌کنند.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان دی امسال ۴۲۹۳ نفر در قالب ۱۱۷ کاروان به عتبات عالیات اعزام شده‌اند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=179938

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]