پیش از این رئیس و اعضای سابق هیأت عامل صندوق توسعه ملی به دلیل افشای فیش حقوقی مجبور به استعفای دستهجمعی شدند که این استعفا مورد تأیید رئیس جمهور و هیأت امنای صندوق قرار گرفت.
به نظر میرسد، احمد دوستحسینی طی دو روز آینده با حکم رئیس جمهور رسماً معرفی و کار خود را در صندوق توسعه ملی آغاز خواهد کرد.
به گزارش فارس، احمد دوستحسینی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مهندسی برق، فعالیت در شورای رقابت، قائممقامی در وزارت صنعت و دبیرکلی اتاق بازرگانی تهران را در سوابق خود دارد.
وی بیش از ۲۰ سال سابقه معاونت وزیر صنایع را داشته است.
پیش از این سیدصفدر حسینی رئیس هیأت عامل، مسعود مزینی، محمدسعید نوری نائینی، محمدرضا شجاعالدینی و محمدقاسم حسینی به عنوان اعضای هیأت عامل از سمت خود در صندوق کنارهگیری کردند.
به گزارش فارس، گزینههای متعددی از جمله طهماسب مظاهری، مسعود نیلی، محمدعلی نجفی، حمیدرضا برادران شرکا، محمد فروزنده، محمد ستاریفر و حسین رزاقی برای این صندوق مطرح بودند.