وقارکاشانی با اشاره به پیشنهادهایی که از سوی افراد مختلف برای شرکت در تئاتر باران شده، گفت: بعد از بررسیها به این نتیجه رسیدیم که کسی بهتر از ستاره اسکندری برای مدیریت تئاتر باران نیست زیرا او کارشناس تئاتر بوده و دغدغه دارد. در هیاهوی پیوستن بازیگران به شبکه جم خوشحالیم که ستاره اسکندری به باران پیوسته است.
ستاره اسکندری هم با اشاره به مزایای راهاندازی سالنهای خصوصی برای تئاتر گفت: تئاتر دولتی شرایط به خصوصی داشت و گاه با دلیل و بیدلیل دولت به خود اجازه میداد که در اجرای یک اثر تئاتر ورود کند.
او با اشاره به خداحافظی موقتی که چندی پیش از تئاتر داشت؛ گفت: وقتی چند کار من با وجود دریافت مجوز و تمرین متوقف شد از تئاتر خداحافظی کردم اما وقتی بزرگتر شدم فهمیدم تئاتر خانه ماست و عقبنشینی آسانترین کار ممکن است. این بود که دوباره به تئاتر برگشتم اما فکر کردم بهتر است احساس مسئولیت کرده و از تولیدات تئاتری در این زمینه حمایت کنم.
اسکندری با بیان این که اتفاقی که در تئاتر در حال رخ دادن است قبلا در سینما اتفاق افتاده و آن را به عقب کشیده است توضیح داد: یک جنس آدمهایی در سینما وجود دارند که بار تجاریشان بیشتر است. این اتفاق با نام تئاتر بدنه هم در حال شکل گرفتن است و اتفاقی ناخوشایند محسوب میشود. آرمانها و چرایی تئاتر فراموش شده و افراد دنبال تولید هستند بدون اینکه بگذارند اندیشههایشان قوامی بیابد؛ به خاطر تکرار، همهچیز دارد در یک سطح برگزار میشود. تئاتر باران به جریانی فکر میکند و من مطمئنم با این روند در تاریخ به عنوان اولین سالنی که به مواردی مثل کار گروهی فکر شده؛ ثبت خواهند شد.
این بازیگر خاطرنشان کرد: باید در تئاتر دانشجویی آموزشهایی داده شود که به محض خروج تبدیل به جزئی از محیط قلابی تئاتر حرفهای نشوند و نخواهند با یک پرش ناگهانی به آن برسند. امکان و جایی وجود داشته باشد که قدم به قدم به جلو حرکت کنند. اتفاق نامیمونی که در سینما و بعدها در تلویزیون افتاده و اکنون گریبان تئاتر را هم گرفته این است که خیلیها فکر میکنند با آثار زودپز سه هفتهای و آوردن چند چهره و سوپراستار میتوانند روی صحنه بروند. امیدوارم با حمایت جایی مانند تئاتر باران این جریان به درستی هدایت شود.