وی خدمترسانی به مردم بویژه در مناطق محروم و توسعه طرحهای تولیدی در این مناطق را یک ضرورت مهم برشمرد و تصریح کرد: این فعالیتها که با انگیزه و روحیه خدمترسانی و محرومیتزدایی صورت میپذیرد نمادهای روشنی از مدیریت جهادی است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان خاطر نشان کرد: طرحهای توسعه کشاورزی، شیلات، آبرسانی و دیگر دستاوردهای موسسات وابسته به جهاد باید در مسیر توسعه پایدار و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی هدفگذاری شوند تا با هم افزایی از ظرفیت های دیگر دستگاهها و نهادها نیز بهرهبرداری شود.
وی گفت؛ تحقق اقتصاد مقاومتی از طریق معرفی و ترویج الگوهای اجرا شده و موفق امکانپذیر است و در این عرصه باید اقدامات صورت گرفته به درستی معرفی و در اختیار مردم و بخش خصوصی قرار داده شوند.
وی حرکت پرشتاب به سمت طرحهای دانش بنیان و مبتنی بر نیاز آینده کشور را وظیفه مهم سازمانهای جهادی از جمله موسسه جهادنصر دانست و تاکید کرد؛ ایران پیشرفته و توسعه یافته متکی بر توان بومی، امنیت درونزا و قدرت دفاعی مستقل، الگویی قابل ترویج در سطح منطقه و کشورهای غیر وابسته است.
شورای عالی امنیت ملی همچنین گزارش داد که ؛ در این دیدار مدیران موسسه جهاد نصر گزارشی از تلاشها و اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه صنعت کشاورزی، شیوه های نوین تولید شیلات، برقی سازی چاه های آب و تولید محصولات دانش بنیان ارائه و بر توانایی تامین بخش مهمی از اهداف تعیین شده در چارچوب برنامه ششم توسعه با الگوی اقتصاد مقاومتی تاکید کردند.