کوثری عصر پنجشنبه در جلسه ستاد احیاء تالابهای استان فارس که با حضور معاون رئیسجمهور برگزار شد، گفت: طرفداران محیط زیست و فعالان سمنها نباید به انتظار دستگاههای دولتی بنشینند، آنان باید با انجام مطالعه، راهکار ارائه دهند و در حد امکان خود اقدام کنند.
وی مشارکت ذینفعان، جوامع محلی، سمنها، رسانهها و خبرنگاران در این زمینه را بسیار مهم ارزیابی و اضافه کرد: برخی میگویند فاید آب شور بختگان چیست، باید برای همه اهمیت این موضوع تشریح شود.
او با بیان اینکه امروز سد درودزن با مشکل مواجه است، گفت: سد ملاصدرا با هدف تولید برق احداث شد اما سهم قانونی و سنتی دریاچه سد درودزن را از آن گرفت تا برای شلتوککاری در منطقه زیر سد استفاده شود.
ایسنا/این استاد دانشگاه با اشاره به لزوم جدیگرفتن حقآبه بختگان از سد درودزن، گفت: ۳٫۵ میلیارد متر مکعب آب زیرزمینی را برمیداریم، آبی که برای حیات بختگان ضروری بود، اگر امروز تنها ۲۰ درصد از برداشت آب را کم کنیم، میتوان به حیات دوباره بختگان امیدوار بود.
کوثری با بیان اینکه برای اجرای اقداماتی نظیر اجرای طرح نکاشت، مسلوب کردن چاههای غیر مجاز و … قانونی مدون نداریم، گفت: تا زمانیکه قانونی مناسب وجود نداشته باشد اعمال الگوی کشت بصورت گسترده و تاثیرگذار ممکن نیست.