در هر دقیقه ۱/۳ زن آمریکایی مورد تجاوز واقع میشود. تمام این تجاوزات، تجاوز به عنف است و با این حساب در هر ساعت ۷۸ زن، در هر روز ۱۸۷۱ زن و در هر سال ۶۳۸ هزار زن مورد تجاوز قرار میگیرند.
تجاوز به ۱/۳ زن در هر دقیقه، تجاوز به ۲/۸ میلیون مرد در طول زندگی آنان و تجاوز به ۴۲۲ هزار زندانی در سال، تنها مواردی از نتایج بستر فرهنگیای است که ایالات متحده برای شهروندانش ایجاد کرده است. به گزارش سایت اوباما، در حالی که دولت آمریکا همواره دولتهای مخالف خود را به ترویج خشونت علیه زنان در کشورهایشان متهم میکند اما گزارشهای موسسات مردمنهاد آمریکایی نشان میدهد که این اتفاق، در حجم بسیار بیشتری در ایالات متحده رخ میدهد و سیاستهای فرهنگی دولت، به این موضوع دامن میزند.
یکی از بدترین موارد خشونت علیه زنان، موضوع تجاوز جنسی و فساد اخلاقی حاکم بر این روابط در ایالات متحده آمریکاست که آمار بالای آن، برخی موسسات خصوصی و مردمنهاد آمریکایی را به تحقیق و پژوهش در این حوزه واداشته است.
گزارش فوق، بر اساس گزارشهای آماری تعدادی از معتبرترین موسسات مزبور تهیه شده و بدیهی است تفاوتهایی در آمارهای موسسات مختلف به چشم میخورد که ناشی از تفاوت جامعه آماری و شیوه تحقیق است اما متوسط آمارها سرانجام از فاجعهای حکایت دارند که در ابعاد گستردهای در جامعه آمریکا در حال رخ دادن است و متاسفانه به جزیی از فرهنگ آمریکایی تبدیل شده است.
* موسسه RAINN: متجاوزان جنسی حتی یک روز هم به زندان نمیافتند
RAINN، مخفف “شبکه ملی بررسی تجاوز، آزار و زنای با محارم” است. این موسسه در گزارش آماری قابل توجه خود فاش ساخت که ۴۴ درصد از قربانیانی (عمدتاً زنان) که در آمریکا مورد تجاوز قرار میگیرند، کمتر از ۱۸ سال سن داشته و ۸۰ درصد از آنان سنشان کمتر از ۳۰ سال است.
در این گزارش همچنین تصریح شده که سالانه ۲۱۳ هزار نفر در آمریکا قربانی تجاوز جنسی میشوند. در سال ۲۰۰۷ این آمار به ۲۴۸۳۰۰ تن رسید. این آمار ظاهراً اعم از مردان و زنان قربانی تجاوز جنسی است اما بدیهی است که تعداد زنان به مراتب بیشتر از مردان است.
بنابر همین گزارش، قریب به ۶۰ درصد از تجاوزات جنسی هرگز به پلیس گزارش نمیشوند و از هر ۱۶ متجاوز، ۱۵ نفر حتی یک روز زندان هم بهخاطر این جرم تحمل نمیکنند.
در واقع دولت آمریکا با ایجاد حاشیه امن برای متجاوزان، خیال آنها را از تحت تعقیب قرار گرفتن و مجازات شدن در صورت ارتکاب این جرایم راحت کرده است.
RAINN در یکی دیگر از صفحات خود تصریح کرده که طی ۱۳ سال گذشته، چهار میلیون و دویست هزار نفر در آمریکا قربانی تجاوز جنسی واقع شدهاند.
* نیشنمستر: کشورهای غربی حائز بالاترین رتبهها!
پایگاه اطلاعرسانی نیشنمستر در یکی از صفحات خود، نمودارهایی را در خصوص تعداد قربانیان تجاوز به عنف در کشورهای جهان تنظیم کرده که ایالات متحده آمریکا در این ردهبندی در جایگاه سیزدهمین واقع شده است.
جالب اینکه تمام کشورهای غربی مدعی رعایت حقوق بشر، از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا و سوئد، در ۱۰ رتبه اول قرار دارند و تنها ایتالیا با رتبه یازدهم، نتوانسته در میان ۱۰ کشور برتر قرار بگیرد!
در این نمودار که ۲۰ کشور اول در این زمینه نشان داده شده، هیچ کشور اسلامی به چشم نمیخورد.
یکی دیگر از گزارشهای نیشنمستر نیز به آمار تلاق بازمیگردد که بنابر نمودارها، آمریکا با ۹۵/۴ طلاق در هر هزار نفر، رتبه اول را از آن خود کرده و نزدیکترین کشور اسلامی به آمریکا، قطر است که آمار طلاق در آن یکپنجم آمریکاست.
* ۸/۲ میلیون جنس مذکر آمریکایی، قربانی تجاوز
به گزارش “مرکز ملی قربانیان جنایت” در آمریکا، سه درصد از مردان آمریکایی در طول عمر دستکم یکبار مورد تجاوز واقع میشوند که بنابر جمعیت کنونی آمریکا، بالغ بر ۸/۲ میلیون نفر دچار این موضوع شدهاند. ۷۱ درصد از قربانیان در حالی مورد تجاوز قرار میگیرند که سن آنها به ۱۸ سال نرسیده است.
بنابر گزارش فوق، مردان در کل حدود ۱۰ درصد از قربانیان تجاوز را در آمریکا تشکیل میدهند و در واقع بقیه این آمار، مربوط به زنان است اما میزان گزارش تجاوز به پلیس در بین مردان به مراتب کمتر از زنان است.
همچنین شایان ذکر است که ۲۲ درصد از مردان زندانی در آمریکا طعمه تجاوزکاران میشوند که این رقم بالغ بر ۴۲۲ هزار نفر در سال است.
* مرکز سانتا باربارا: در هر ۱۰ دقیقه ۳/۱ زن آمریکایی مورد تجاوز قرار میگیرد
مرکز “مقابله با بحران تجاوز سانتا باربارا” در گزارش خود مینویسد: در هر دقیقه ۱/۳ زن آمریکایی مورد تجاوز واقع میشود. تمام این تجاوزات، تجاوز به عنف است و با این حساب در هر ساعت ۷۸ زن، در هر روز ۱۸۷۱ زن و در هر سال ۶۳۸ هزار زن مورد تجاوز قرار میگیرند.
در ۸۰ درصد از موارد، تجاوز توسط شخصی آشنا و در ۶۰ درصد موارد در منزل خود او، دوست، آشنا، فامیل یا همسایه صورت میپذیرد و این بلایی است که دولت آمریکا با ترویج روابط آزاد جنسی، بر سر مردم خود آورده است.
بنابر این گزارش، ۸۳ درصد از زنان و ۳۲ درصد از مردانی که دچار ناتوانیهای مختلف در امور جنسی میشوند، پیشتر مورد آزار جنسی واقع شدهاند.
۵۴ درصد از قربانیان زن زیر ۱۸ سال سن داشته و ۸۳ درصد آنها زیر ۲۵ سال بودهاند.
* کودک آزاری و خشونت علیه کودکان
“سازمان مبارزه با خشونت” نیز در گزارش خود تصریح کرد: در هر ۹ ثانیه یک زن آمریکایی کتک میخورد و در هر ده ثانیه نیز یک مورد کودکآزاری در آمریکا گزارش میشود که با هیچ جای جهان، قابل مقایسه نیست.
بنابر گزارش این موسسه، همچنین ۵ کودک از هر ۶ کودکی که در آمریکا جان خود را از دست میدهند با کودکآزاری یا بیتوجهی مواجه بودهاند. همچنین در این کشور، یک کودک از هر چهار کودک با یک فرد الکلی زندگی میکند. این تعداد معادل ۲۸ میلیون کودک است.
* بردگی جنسی در آمریکا
بردگی جنسی از پدیدههای شدیداً ناهنجاری است که از گذشته وجود داشته و امروزه نیز شکل مدرن به خود گرفته است. در این پدیده، زن یا مرد به بردگی گرفته شده، توسط افراد متعدد و بالاخص ارباب خود مورد آزار جنسی قرار میگیرد که عموماً در این وقایع، صدمات زیادی را متحمل میشوند. کتک زدن، آویزان کردن از اعضای بدن، شلاق زدن، تجاوز دستجمعی و … از مواردی است که اربابان که عموماً افراد دارای بیماریهای روانی- جنسی هستند بر سر قربانیان خود میآورند؛ چرا که روابط جنسی آزاد به قدری در برابر آنها قرار گرفته که روابط عادی جنسی، این افراد را ارضاء نمیکند و برای دستیابی به هدف خود، از راههای سادیسمگونه وارد میشوند.
دولت آمریکا حتی در برابر سایتهای پورنوی فراوانی که دست به تبلیغ این پدیده نفرتانگیز میزنند، کاملاً با تساهل و در راستای احترام به آزادی بیان برخورد میکند! چرا که میداند مخاطب این تصاویر و فیلمها، افکار عمومی کشورهای جهان سومی و کشورهای مبتنی بر اصول دینی نیز هستند و از این طریق، آنها هم میتوانند در این معضل فرهنگی شریک شوند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی “لیمون دراپ”، سالانه حدود ۲۰ هزار نفر برای بردگی به آمریکا قاچاق میشوند. این افراد که با وعده کار یا تحصیل به آمریکا آورده میشوند، هر یک به قیمتی بین ۱۰ هزار تا ۳۰۰ هزار دلار به فروش میرسند. این جدا از کسانی است که با ملیت آمریکایی به بردگی گرفته میشوند و آمار درستی از آنها در دست نیست.
این پدیده کثیف به حدی در کشورهای غربی و توابع فرهنگی آنها رایج شده است که با جستجوی عبارت مربوط به این پدیده شوم در موتور جستجوی گوگل، قریب به ۴۵ میلیون صفحه اینترنتی یافت میشود!
* مقصر کیست؟!
آنچه ذکر شد تنها بخشی از فاجعهای است که دولت آمریکا با سیاستهای فرهنگی خود در ایجاد و تقویت روابط آزاد جنسی، بر سر مردم خود آورده است و میکوشد با ترویج این فرهنگ به دیگر کشورها، آنها را نیز دچار تضادهای فرهنگی ناشی از این موضوع کند.
شاید به همین خاطر باشد که اقدام اولیا ماجده دختر مصری که تصاویر برهنه خود را در وبلاگش قرار داده بود، به طرزی باورنکردنی از سوی رسانههای غربی و به خصوص رسانههای آمریکایی منتشر شد و از وی به عنوان نماد آزادی و حرکت ضداسلامی جوانان عرب یاد کردند تا بتوانند کشورهای جهان سومی و کشورهای اسلامی را نیز در این غم بزرگ خود شریک کنند که این اقدام با هوشیاری جوانان مصری، ناکام ماند و طی روزهای بعد، با بیرون راندن وی از صحنه اعتراضات، تاکید کردند که جنس حرکت وی با اهداف حرکات انقلابیون متضاد است.