به گزارش روزنامه ایران، در این جلسه، برخی اعضا همچون «اسماعیل دوستی» و «غلامرضا انصاری» نسبت به تعلل در نامگذاری خیابانی به نام «آیتالله هاشمی رفسنجانی» انتقاد کردند و خواستار فوریت بخشیدن به این موضوع شدند. سخنان آنها البته با واکنش برخی از اعضا همچون «مجتبی شاکری» مواجه شد و درگیری لفظی بین دو نفر از اعضا، جلسه شورا را برای چند دقیقه به چالش کشید.
مجتبی شاکری درباره نامگذاری معبری به نام آیتالله هاشمیرفسنجانی اینطور توضیح داد که نامهای خطاب به ریاست شورای شهر درباره نامگذاری شش معبر به نام شش نفر از علمای کشور از جمله «آیتالله هاشمیرفسنجانی»، «آیتالله مجتبی تهرانی»، «آیتالله خوشبخت»، «آیتالله حقشناس»، «آیتالله فاضللنکرانی» و «آیتالله ابوترابی» تنظیم کردهاند تا در این زمینه بررسیهای لازم صورت گیرد.
حرفهای او البته صدای اسماعیل دوستی را بالا برد و او در جواب شاکری با لحن اعتراض آمیزی گفت: چند وقت است که ما درخواست نامگذارى معبری به نام آیتالله هاشمی رفسنجانى را دادیم، اما شما ایشان را همسنگ ۵ نفر دیگر قرار دادید، شما خطا کردید، چرا ایشان را در کنار نام آیتالله ابوترابى گذاشتید. از نظر ما بعد از رهبر معظم انقلاب، آیتالله هاشمى رفسنجانى هستند.
شاکرى هم اینطور پاسخ داد: «این نظر شماست.»
دوستى هم دوباره گفت: «این نظر همه مردم است.»
غلامرضا انصاری، دیگر عضو شورا نیز دراین باره با بیان اینکه باید هرچه زودتر این موضوع در دستور کار قرار بگیرد، پیشنهاد داد: بلوار کشاورز یا بلوار رسالت به نام آیتالله هاشمیرفسنجانی نامگذاری شود.
او همچنین اشارهای هم به دریافت جایزه اسکار کرد و گفت: فرهادی برای اعتراض به ممنوعیت ورود ایرانیان و شش کشور جهان به امریکا در این مراسم حضور نیافت و با تصمیمی هوشمندانه دونفر از چهرههای شناخته شده و بینالمللی را به عنوان نماینده خود در این مراسم معرفی کرد.دومین نامگذاری به درخواست فاطمه دانشور مبنی بر نامگذارى مکانى به اسم بانوى نیکوکار، اشرف بهادرزاده قندهارى اختصاص داشت.
او گفت: ایشان براى ساخت کهریزک در ۴٠ سال پیش به کمک دکتر حکیم آمد تا سالمندان و معلولان در خیابان رها شده جایى داشته باشند.مجتبی شاکری همچنین در جلسه دیروز با بیان اینکه خیابان تهرانپارس چهار فلکه داشته که فلکه دوم و چهارم آن طی مرور زمان از بین رفته است، گفت: بر همین اساس تغییر نام فلکه اول و سوم را در دستور کار قرار دادهایم و پیشنهاد میشود فلکه اول تهرانپارس به تقارن فلکه صادقیه در غرب تهران به فلکه «سجادیه» تغییر نام دهد و همچنین فلکه سوم که در راستای بلوار جانبازان است به نام «قمر بنی هاشم» تغییر کند.این نامگذاری نهایتاً با رأی اکثریت آرا به تصویب رسید.
نباید از امکانات شهرداری استفاده حزبی شود
محمد مهدی تندگویان نیز با بیان اینکه نباید از امکانات شهرداری برای اهداف یک حزب استفاده شود، گفت: هر چند که رونق احزاب به انتخابات کمک میکند، اما ای کاش همایشی که در شهر آفتاب برگزار شد، در مصلی برگزار میشد. به هرحال شهر آفتاب از امکانات مربوط به شهرداری است و نباید از این امکانات برای اهداف یک حزب استفاده شود.
وی همچنین با یادآوری اینکه از سال ۸۸ که تونل توحید افتتاح شد با مشکل ریزش آب در آن مواجه بودیم، اظهار کرد: در ابتدا شهرداری عنوان کرد که طی قراردادی سه میلیارد تومانی قصد آببندی تونل را دارد. سپس عدد قرارداد را به ۶ میلیارد تومان رساند و قول داد تا پایان شهریور ماه کار به پایان برسد که این اتفاق نیفتاد. بعد عدد به ۹ میلیارد و بعد از آن به ۱۲ میلیارد تومان رسید و هنوز این کار به پایان نرسیده است.
علیرضا دبیر هم با قرائت گزارش سازمان بازرسی در مورد حسابرسی سال ٩٢ گفت: بازرسی کل کشور درباره حسابرسیهای سال ۹۲ جمعبندی را داشتهاند و آن را به شورا فرستادند نخستین ایرادی که گرفته شده مربوط میشود به انتخاب حسابرس توسط سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران که اجازه چنین کاری را ندارند و مرجع بالاتر – که شورای اسلامی شهر تهران است- باید حسابرس را انتخاب کند.در جلسه دیروز، اصلاح مفادی از اصلاحیه مصوبه تعیین بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س) بررسی شد.در دستور دوم، اعضا به آزاد شدن دفن اموات در امامزاده و قبرستانهای داخل شهر رأی مخالف دادند.
محسن سرخو نیز با انتقاد از پوشش نامناسب کانالهای موجود در معابر شهر تهران، افزود: متأسفانه این کانالها سرپوشیده نیست و چندی پیش نیز شاهد بودیم که یک زن درون این کانالها سقوط کرد و هنوز پیکر وی پیدا نشده است.همچنین مرتضی طلایی با بیان اینکه مدیر سراهای محلات نباید حق الزحمهای از شهرداری تهران بابت فعالیتهایشان دریافت کنند، تأکید کرد: شهرداری تهران هیچ گونه تعهد استخدامی و مالی با مدیران محلات و کارکنان آنها ندارد و بحثهای مطرح شده در این خصوص درست نیست.
نگران تبدیل «پاساژ آزاد» به پلاسکوی دیگری هستیم
معصومه آباد با انتقاد از شهرداری منطقه ۱۱ گفت: دو سه هفته است که از پاساژ آزاد بازدید میکنیم و متأسفانه هنوز کسبه نسبت به رفع خطر و شرایط غیرایمن این پاساژ اقدام نکردهاند، به شهرداری منطقه ۱۱ در این رابطه تذکر داده و هشدار میدهم قبل از اینکه این پاساژ به پلاسکو۲ تبدیل شود ایمنسازی کنید.
عبدالحسین مختاباد نیز گفت: در مورد پلاسکو قرار بود رئیس بنیاد مستضعفان و هیأت امنای این پاساژ گزارش خود را ارائه کنند، اما این مسأله محقق نشد.وی همچنین با هشدار نسبت به فعالیت دوباره بساز بفروشها در پایتخت، افزود: شهرداری از لحاظ مالی در مضیقه است و اینگونه نشود که بساز بفروشها در سال آخر مدیریت شهری دست به کار شده و شهردار بعدی مشاهده کند که نصف شهر را بدون رعایت ضوابط و اصول فروختهاند.