دکتر ‘احمد لنکرانی’ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: تخممرغ منبع ید و فسفر است که ید برای ساخت هورمون تیروئیدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوانهای بدن لازم است.
وی اضافه کرد: تخممرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامینها و املاح ضروری است و میتواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد.
لنکرانی اضافه کرد: از آن جایی که تخممرغ منبع بسیار غنی پروتئین است، ارزش بیولوژیکی بالایی دارد و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشتها و حبوبات غنیتر است.
این فوق تخصص ارتوپد تاکید کرد پروتئین تخممرغ دارای همه اسید آمینههای ضروری برای سلامتی بدن است، بنابراین مصرف تخممرغ با سایر مواد غذایی که از نظر پروتئینی فقیر است مانند نان، برنج و غلات، باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا میشود.
لنکرانی گفت: در کنار تغذیه مناسب و جذب پروتئین های لازم برای بدن، نیم ساعت پیاده روی روزانه از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند.
لنکرانی با تاکید به اینکه پوکی استخوان بیشتر در زنان بعد از یائسگی و افراد مسن ایجاد می شود، گفت: در افراد مسن باید تدابیر درمانی لازم اتخاذ شود و افراد در طول سال مورد غربالگری و سنجش تراکم استخوان قرار گیرند.