* اهانت برای هیچ مقام و فرد مسلمان زیبنده نیست و باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم و انتظار ما از اصحاب رسانه تلاش در این عرصه است.
*برای شش نفر از مدیران کانالهای تلگرامی کیفر خواست صادر شده و به دادگاه رفته است.
* در رابطه با مدیران دوتابعیتی قصد داشتهایم در این چند روز نامه نوشته تا زودتر جواب ما را بدهند؛ امیدواریم صدای شما (خطاب به خبرنگار) را بشنوند و جواب دهند.
*در خصوص تخلفات انتخابی جمعا ۲۷۷ گزارش داشتیم که تعدادی از این شکایات رسیدگی شده، تعدادی قرار منع تعقیب و برای تعدادی کیفرخواست صادر شده است.
*قطعا رسیدگی به جرم سیاسی در دادگاه طبق قانون انجام میشود اما باید بین جرم سیاسی و جرم امنیتی تفکیک قائل شد.
*ما مرتبا کانالهای متخلف را شناسایی و فیلتر میکنیم؛ اما سرور تلگرام در خارج است و متاسفانه در کشور یک کوتاهیهایی صورت میگیرد و باعث شده در در برخورد با کانالهای متخلف نباشیم.
*پروندههای بانکی و موسسات مالی پروندههای گسترده هستند که به علت کم کاری و عدم نظارت مناسب برخی دستگاهها مردم گرفتار میشوند.از بانک مرکزی خواستهایم نظارت خود را افزایش دهد که در یکسال گذشته این امر صورت گرفته است.
*اهانت کنندگان بیان انتقاد را هیچوقت به حرف های ناامید و توهین آلوده نکنند و بدانند اهانت درهرحال محکوم است؛ اگر مقامات مورد اهانت قرار گیرند، دستگاه قضایی وظیفه دارد بدون شکایت آن مقام، با اهانت کنندگان برخورد کند.
*ما نباید گزینشی عمل کنیم؛ جریانات طرفدار رئیس جمهور در جریان توهین به رئیس جمهور همانطور رفتار کنند که اگر به رئیس قوه قضاییه توهین میشد رفتار می کردند.
* بانک مرکزی میگوید من نیرو و شرایط نظارت کامل را ندارم هرچند که این این عذر پذیرفته نیست؛ چراکه میتوانند با همکاری نیروی انتظامی بررسی کنند که آیا بانکها و موسساتی که ایجاد میشوند مجوزهای لازم را دارند یا خیر.
*اگر گفته میشود شما در ۳۷سال جز کشتن چه کردید جواب میگوییم اولا وظیفه قوهقضاییه برخورد با جرم و مجرم است. ثانیا جنایات دهه ۶۰ دامنگیر مردم و مسئولان بود و این برخورد قوه قضاییه بود که ریشه نفاق را بر کند. اگر جانفشانی سربازان جان بر کف ضابطین قوهقضاییه نبود و اگر برخورد قاطعانه قوه قضاییه با جریان نفاق صورت گرفت نبود، امروز نه از تاک نشان بود نه از تاک نشان.
* قوه قضاییه یک دستگاه حاکمیتی است و امکان انتقال وظایفش به بخش خصوصی نیست. پس انتظار است که در راستای حل مشکلات و کاستیهای این دستگاه کمک کنند تا آثار یک قوه مقتدر و توانمند شامل مردم و سایر دستگاهها شود.
*اکنون دولت آمریکا ساختمان بنیاد علوی را مصادره کردند. در داخل کشور سرمایهای از آمریکا نداریم که بتوانیم حقوق خود را استیفا کنیم. قبل انقلاب بخشی از سرمایه کشور خارج شد که اکنون در سلطه این ها است و آنها میتوانند با احکام خود از سرمایه ایران برداشت کنند.
*بعد از حادثه تروریستی تهران، دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی در سراسر کشور افراد مظنون و تحت نظر را بازداشت کردند. در چند استان که بیشتر در معرض تردد بود، برخی به دام افتادند و کارهای خوبی توسط سربازان گمنام و برادرانمان در اطلاعات سپاه صورت گرفت و تعدادی دستگیر شدند.