6

انتقاد علی اکبر محمودی به رفتارهای احساسی عارف

  • کد خبر : 225459
  • ۱۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵

علی‌اکبر محمودی فعال و تحلیلگر سیاسی با انتقاد از مطرح شدن نام محمدرضا عارف برای سمت شهرداری تهران، اظهار داشت: رفتارهایی که این روزها از آقای عارف سر می‌زند که حاکی از تصمیمات احساسی و خانوادگی وی است چرا که مدیریت ایشان در فراکسیون امید مجلس و همچین ساماندهی لیست اصلاح‌طلبان برای شورای شهر با چالش‌ها و انتقادات گسترده‌ای روبه رو شده است.

به گزارش اطلاعات روزعلی‌اکبر محمودی فعال و تحلیلگر سیاسی با انتقاد از مطرح شدن نام محمدرضا عارف برای سمت شهرداری تهران، اظهار داشت: رفتارهایی که این روزها از آقای عارف سر می‌زند که حاکی از تصمیمات احساسی و خانوادگی وی است چرا که مدیریت ایشان در فراکسیون امید مجلس و همچین ساماندهی لیست اصلاح‌طلبان برای شورای شهر با چالش‌ها و انتقادات گسترده‌ای روبه رو شده است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه ثبات تصمیم‌گیری در سیاست‌های محمدرضا عارف به چشم نمی‌خورد، تصریح کرد: عارف در عین حالی که رئیس شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان است اما دخالت خود را در سازماندهی لیست شورای شهر تهران نفی می‌کند و به بیان دیگر بار مسئولیت بیرون ماندن افراد کاربلد از این لیست را به دوش نمی‌کشد که این امر برای هیچکس قابل باور نیست.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری مانند تهران همراه با حاشیه و نقدهای بسیار همراه است، خاطرنشان کرد: توقع مردم از شورای شهر این است که یک چهره کاربلد مدیریت شهر را بر عهده بگیرد، رای مردم به محسن هاشمی معنا دار بود چرا که این انتخاب به لیست امید در تهران اعتبار بخشید.

محمودی با اشاره به اینکه رای بالای مردم تهران به نفر اول لیست امید انتخاب شهردار را مشخص کرده است، تاکید کرد: شهری مانند تهران به مدیران با تجربه‌ای مانند محسن هاشمی نیاز دارد از طرفی رای میلیونی مردم تهران به وی موجب افزایش انتظارات از شورای شهر برای انتخاب هاشمی برای تصدی سمت شهردار شده است.

وی در ادامه افزود: در میان نامزدها برای تصدی سمت شهردار بین آقای عارف و محسن‌هاشمی مردم با آرای خود نشان دادند که به چه فردی تمایل بیشتری دارند از همین جهت بهتر است فردی این سمت را عهده دار شود که علاوه بر اینکه درد شهری چون تهران می‌داند از تجارب شهری و شهرسازی نیز برخوردار است نه فردی که تصمیمات و گفتمانش با عملش یکی نیست.

این تحلیلگر سیاسی با اشاره به اینکه شهر نیاز به مدیری دارد که برخلاف دوره پیشین به دنبال درآمد پایدار باشد و نه شهرفروشی، یادآور شد: شهردا بعدی تهران باید مدیری باشد که چشم به ریاست ‌جمهوری نداشته باشد که برخی از کاندیداهای این سمت نظیر عارف نشان دادند برای قدرت بیشتر می‌توانند با سوءاستفاده از اعتماد مردم  لیستی از افراد کم‌تجربه را راهی شورای شهر کنند تا راه خود را برای رسیدن به سمتی چون شهرداری هموار کند.

وی با بیان اینکه قبای ریاست شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان برای تن افرادی همچون عارف بزرگ است، گفت: آقای عارف بهتر است به کارهای دانشگاهی خود بپردازد و وجهه خود و اصلاح‌طلبان را بیشتر از این خراب نکند چرا وی بارها اصلاحات را در برهه‌های تاریخی نظیر انتخاب رییس مجلس، انتخابات شورای شهر تا لب پرتگاه بدرقه کرده است.

محمودی با اشاره به اینکه عارف با ایستادگی بی‌دلیل و لجبازی در بحث انتخاب ریاست مجلس موجب شد همه کمیسیون‌ها از دست اصلاح‌طلبان خارج شود، اظهار داشت: امروز صدای اعتراض وزنه‌هایی نظیر جواد امام، عبدالله رمضان‌زاده، منتجب‌نیا و افراد دیگر باید به گوش بزرگان اصلاح‌طلبان برسد چرا که به نظر می‌رسد آقای عارف در یک موضوع خوب عمل کرده و آن هم انشقاق و به قهقرا بردن اصلاح‌طلبی در ایران است.

وی با بیان اینکه هیچ‌ صدای از شورای عالی اصلاح‌طلبان جز اطرافیان آقای عارف به گوش نمی‌رسد، خاطرنشان کرد: جالب اینجاست در این شورا این افراد حق وتو تصمیمات را دارد، جریان اصلاحات باید تعارف و رفاقت را با چنین افرادی کنار بگذارد به آینده این جریان فکر کنند چرا که با این تصمیمات اصلاحات در حال ورود به قهقرا است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه تصمیمات آقای عارف یادآور دخالت‌های همفکران و اطرافیانش در کارزار انتخابات سال ۸۴ در عبور از هاشمی و رییس‌ دولت اصلاحات است، تصریح کرد: اطرافیان آقای عارف همان افرادی هستند که سال ۷۸ جفاهای بسیاری به مرحوم هاشمی رفسنجانی در بحث ورود به مجلس داشتند، همین افراد موجب قدرت گرفتن افرادی همچون احمدی‌نژاد شدند که کشور را لب پرتگاه و با شرایط قحطی و جنگ تحویل دکتر روحانی داد.

وی افزود: امروز آقای عارف همان نقش اطرافیان خود در سال ۸۴ را ایفا می‌کند در نتیجه باید تجدید نظر در مورد ریاست شورای عالی اصلاح‌طلبان در دستور کار قرار گیرد چرا که افراد بسیاری نظیر آقای جهانگیری که نشان داده است تصمیم‌گیری‌هایی بر اساس خرد دارد لایق این سمت هستند.

وی با بیان اینکه آقای جهانگیری بارها نشان داده علاوه بر اینکه تحت تاثیر اطرافیان و خانواده خود نیست مدیر لایقی نیز محسوب می‌شود، تاکید کرد: جهانگیری با توجه به نزدیکی خوبی که با حاکمیت و رییس دولت اصلاحات دارد می‌تواند زمینه‌ساز بازگشت اصلاح‌طلبان به حاکمیت و ایجاد آشتی ملی شود.

علی اکبر محمودی با بیان اینکه از سال بعد کشور دوباره وارد فضای انتخاباتی خواهد شد، یادآور شد: اصلاح‌طلبان اگر غفلت کنند و به همین روش در بها دادن به تصمیات اطرافیان شخص آقای عارف تن دهند همان حوادث سال ۸۴ که باعث شد کشور ۸ سال در تندروی غوطه‌ور شود اتفاق خواهد افتاد.

این تحلیلگر و فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه آقایان جهانگیری و شریعتمداری پتانسیل و مقبولیت بالایی برای تصدی سمت ریاست شورای عالی اصلاح‌طلبان دارند، گفت: تغییر در این شورا موجب وحدت بین گروه‌های مختلف اصلاح‌طلبی در کشور خواهد شد چرا که در تصمیمات این عزیزان بر خلاف عارف خردورزی و عقلانیت وجود دارد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=225459

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]