به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، انوشیروان محسنی بندپی در نشست با مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری که پیش از ظهر امروز ۲۳ مرداد برگزار شد گفت: راهبرد این صندوق کاملا مشخص است و باید در زمینه ارتقا بخشیدن به خدمات اجتماعی و افزایش رفاه بازنشستگان گام بردارد؛ بنابراین فعالیت در حوزه های اقتصادی در اولویت بعدی قرار دارد.
وی گفت: شفافیت در مسائل یکی از مهمترین رویکردهایی است که باید در زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد توجه قرار گیرد که خوشبختانه صندوق بازنشستگی کشوری به واسطه حضور مدیرعاملی با سابقه کاملاً مشخص و شفاف و همچنین مجموعه مدیریتی سالم، در این زمینه وضعیت کاملاً مشخصی دارد.
محسنی بندپی با تقدیر و تشکر از خدمات دکتر علی ربیعی وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم از رهنمودها و مشاوره ایشان استفاده کنیم.
محسنی بندپی همچنین با بیان اینکه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری نیز همواره به عنوان فردی دلسوز و پیگیر مسائل شناخته شده است، گفت: باید به مسائل کارشناسی حتما توجه شود. باید توجه کنیم که سن بازنشستگی در کشور ما ۵۰ سال است، در حالیکه همه جا با افتخار اعلام می کنیم که به برکت انقلاب اسلامی، اندیشه های امام (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری شرایطی فراهم شده که طول عمر و امید به زندگی در کشورمان در این مدت افزایش چشمگیری یافته و به ۷۵ سال رسیده در حالی که سن بازنشستگی همچنان بسیار پایین است.
وی یادآور شد: یکی از دولت هایی که پای توسعه رفاه اجتماعی و عدالت در عمل ایستاده دولت آقای روحانی است. عدالت در جایی معنی و مفهوم پیدا می کند که گرفتاری های مردم را تا آنجا که می شود کم کنیم.
وی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را یکی از حساس ترین و کلیدی ترین وزارتخانههای کشور عنوان کرد و گفت: این وزارتخانه با توجه به مخاطبین و جامعه هدفی که تحت پوشش دارد، از جمله کارگران، بازنشستگان و جامعه هدف سازمان بهزیستی و کمیته امداد از جمله وزارتخانه های مهم و کلیدی دولت محسوب می شود و این گروههای اجتماعی هستند که در شرایط دشوار اقتصادی دچار آسیب می شوند و با مشکلات متعددی روبرو میشوند و زیر فشار اقتصادی قرار می گیرند، بنابراین ما با این اقشار از جامعه مواجه هستیم و باید مشکلات آن ها را حل کنیم.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: در چنین شرایطی این گروههای اجتماعی باید بدانند که ما از همه ظرفیتهای موجود برای حل مشکلات آنها استفاده میکنیم و باید زمینههای اعتماد در گروههای هدف فراهم شود. بنابراین، استراتژی و جهت گیری صندوق بازنشستگی کشوری کاملا مشخص است و آن ارتقا بخشیدن به رفاه، منزلت و بیمه بازنشستگان کشوری است.
محسنی بندپی در ادامه اظهار داشت: بسته تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان باید ارتقا و بهبود یابد. وقتی سلامت آنها مورد تهدید قرار گیرد، قطعاً زندگی آنان نیز دچار مشکل خواهد شد و وجود یک بسته بیمه ای و سلامت مناسب میتواند به کاهش هزینه ها و مشکلات آنها و دوری از فقر در میان بازنشستگان و سالمندان کمک نمایند.
محسنی بندپی ادامه داد: ضرر دادن شرکت های تحت پوشش صندوق ها با توجه به اینکه اموال و سرمایه های بازنشستگان محسوب می شوند، به ضرر صندوق و بازنشسته ها است و باید تصمیم مشخص، قاطع و سریع در این زمینه اتخاذ شود و با اموال بازنشستگان و سرمایههای آنها همانند سرمایه های خودمان رفتار کنیم.
وی افزود: این سرمایهها متعلق به ما نیست بلکه مربوط به افرادی است که دسترنج آنها اکنون به امانت در اختیار ما قرار گرفته است و باید از این امانت به درستی و با تدبیر حراست کنیم.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ی با تأکید بر اینکه مدیران باید اهل ریسک، جسارت و تدبیر باشند و با سرعت بخشیدن به امور در جهت حل مسائل گام بردارند گفت: انتظار داریم که تصمیم گیری ها سریع و پیگیرانه و با دقت و شفاف باشد. قطعاً فروش سالم در بحث خروج از بنگاهداری مهمترین رویکرد این وزارتخانه است و لذا باید اعتماد بازنشستگان جلب شود و باید بدانند که ما هر چه می کنیم در جهت خدمات رفاهی و ارتقاء رفاه آنها هزینه خواهد شد.
وی در پایان اظهار داشت: راهبرد ارتقا بخشیدن به خدمات اجتماعی و آنچه می توان برای جامعه مخاطب انجام داد، رهایی از بنگاههای ضررده و همچنین شفافیت در مسائل و امور سه اولویت و راهکار اصلی برای صندوق بازنشستگی کشوری است که انتظار وزارتخانه حرکت در جهت این راهبردهاست.