مهندس جواد نجم الدین مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این مطب گفت : گروه صنعتی ایران خودرو گام های تازه ای و سرمایه گذاری هوشمند انه در جهت تحقیق و توسعه ونوع آوری در فرآیند تولیدبرداشته است .
وی با تاکید بر تلاش صنعتگران کشور در زمینه تحقیق و توسعه ، این فرآیند را یکی از عوامل دستیابی به پیشرفت ذکر کرد و گفت: تحقیق و توسعه باید در راستای ارتقای کیفیت محصولات تولیدی بنگاه های اقتصادی باشد.
وی درزمینه سهم محققان ایرانی درزمینه طراحی و تولید خودرو گفت : نیرو های متخصص دانشگاهی و جوانان ایران خودرو توانسته اند پیچیده ترین فناوری های روز تولید خودرو را مدیریت کنند .
مهندس نجم الدین افزود : صنعت خودرو ایران به طور اعم و شرکت ایران خودرو به طور اخص اینک دارای نیروهای انسانی توانمند و صاحب دانشی است که توان طراحی، ساخت ، مهندسی محصول و مدیریت فناوری نوین را دارند و این دانش بزرگترین سرمایه صنعت خودرو کشور است .
وی خاطر نشان ساخت : ایران خودرودرحال انجام پروژه های تحقیقاتی مشترکی با دانشگاه های معتبر کشور در زمینه ها ی مختلف است .
مهندس نجم الدین تاکید کرد : مدیران شرکت های خودرو سازی به این نتیجه رسیده اند که نوآوری ، آینده آن ها را تضمین می کند و بدون داشتن مراکز تحقیقاتی پویا و به روز نمی توان صنعت خودرو کشور را به اقتصاد جهانی پیوند زد .
وی خاطر نشان ساخت :براساس سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور در افق سال ۱۴۰۴ ایران با ید به پیشرو ترین کشور صنعتی و اقتصادی منطقه تبدیل شود که رسیدن به این امر نیاز مند توجه به امر تحقیقات و داشتن استراتژی های نو آوری و توسعه دانش محور در صنعت و اقتصاد کشور است .
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو تاکید کرد : سازمانهای تحقیق و توسعه از ۴ جنبه: منابع انسانی، منابع مالی، ارتباطات و فرهنگ سازمانی با دیگر سازمانها متفاو ت هستند.
وی خاطر نشان ساخت : منابع انسانی سازمانهای تحقیق و توسعه نیز به دلیل اینکه خلاق، خودانگیخته، سیار، یادگیرنده، مستقل، متفکر، انعطافپذیر، دارای اعتماد به نفس و درونگرا هستند با منابع انسانی دیگر سازمانها فرق دارند. اینگونه تفاوتها، مدیران سازمانهای تحقیق و توسعه را بر آن میدارد که نسبت به مدیریت منابع انسانی سازمان خود دقت لازم را مبذول دارند.