5

خطر سیل در منطقه کاملا رفع شده و همه شایعات بی اساس است/ مردم کمبودی ندارند اما ناراحت هستند

  • کد خبر : 279651
  • ۰۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱

وزیر کشور گفت: به همه اطمینان می‌دهم خطر سیل در منطقه کاملا رفع شده و همه شایعات پخش شده بین مردم بی اساس است.

وزیر کشور گفت: به همه اطمینان می‌دهم خطر سیل در منطقه کاملا رفع شده و همه شایعات پخش شده بین مردم بی اساس است.

خطر سیل در منطقه کاملا رفع شده و همه شایعات بی اساس است/ مردم کمبودی ندارند اما ناراحت هستند

به گزارش افق آنلاین ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه بازدید از مناطق سیل‌زده و در گفتگو با شبکه خبر سیما اظهار داشت: به همه اطمینان می دهم خطر سیل در منطقه کاملا رفع شده و همه شایعات پخش شده بین مردم بی اساس است.

وی افزود: حجم بارشها در این چند روز بسیار زیاد بود، به حدی که حدود ۶۰ درصد بارش سالانه استان طی چند روز اتفاق افتاد این موجب طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیل شد.

وزیر کشور گفت: اولین و مهمترین هدف ما کاهش خسارات جانی بود که همه اقدامات در این مسیر انجام شد و فقط ۲ نفر فوتی در شهرستانهای مینودشت و کلاله داشتیم.

وی با بیان اینکه در مرحله دوم، اولویت ما تخلیه آب است افزود: مشکل اصلی، رسوب گذاری است که در مسیر رودخانه ها اتفاق افتاده و در حال حاضر با لایروبی درحال بازگشایی مسیر هستیم تا آب با سرعت بیشتری تخلیه شود و پمپ هایی هم برای مکش و تخلیه آب فراهم شده که به کار گرفته خواهد شد.

وزیر کشور با اشاره به بازدید از محل اسکان اضطراری مردم گفت: خوشبختانه مردم کمبودی ندارند اما ناراحت هستند و حق دارند زیرا در ایام عید و دید و بازدیدها این اتفاق ناگوار رخ داد و ما سعی داریم در اسرع وقت خسارات را جبران کنیم.

رحمانی فضلی ضمن قدردانی از صبر و متانت مردم از آنها خواست با همین همدلی و صبوری، مسئولان و دستگاه ها را در خدمات رسانی بهتر یاری دهند.

وزیر کشور در پاسخ به برخی انتقادات از کندی امداد رسانی نیز گفت: با توجه به شرایط نامساعد جوی، کار کمی کند انجام می شد اما با مساعد شدن شرایط جوی و افزایش امکانات انسانی و لجستیکی و امکان استفاده عملیاتی از هلی کوپتر، این روند سرعت بیشتری خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=279651

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]