جزیره رنگالی در کونراد مالدیو یکی از لوکس ترین رستوران های دنیا را دارد. رستوران ایتها منوهای متنوع و منحصر بفردی دارد و شما در حالی که در آکواریومی بزرگ هستید هم زمان از غذا و دیگر منو ها لذت می برید.
این رستوران که در عمق ۵ متری زیر اقیانوس هند قرار دارد در نوع خود بی نظیر بوده و اولین و تنها رستوران زیر دریایی است که تماما اطراف آن شیشه ای ساخته شده و موقع صرف غذا چشم اندازی ۳۶۰ درجه از اقیانوس و صخره های مرجانی به شما می دهد. غذاهای پرطرفدار این رستوران سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا با شکلات تلخ می باشد که در کنار آنها انواع نوشیدنی ها سرو می شود.
خبرنگار : پریسا شکری