4

سفیر رژیم اسرائیل خطاب به وزیر خارجه قطر: جلسه منزل وزیر را که یادت هست؟

  • کد خبر : 28978
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۰

«می‌خواهم آنچه در منزل وزیر دفاع تان روی داد را بخوبی به یاد بیاورید؛‌ منظورم زمانی است که پیشنهادهایش را به ما ارائه داد.»

پیشنهادهای وزیر خارجه قطر برای سرپوش نهادن بر ماهیت واقعی عملکرد دوحه در قبال بحران سوریه این‌بار خشم سفیر رژیم صهیونیستی در دوحه پایتخت قطر را برانگیخت و تهدید علنی وی را به دنبال داشت.

منابع آگاه در وزارت خارجه قطر فاش کردند که در جریان دیدار “حمد بن جاسم” وزیر خارجه قطر با سفیر رژیم صهیونیستی در دوحه، وی پیشنهاداتی در ارتباط با قضیه سوریه ارائه داد که از جمله آن ارائه کمک‌های مالی به معارضان سوری بود.
این منابع در ادامه می‌افزایند: پیشنهادات شیخ حمد به اینجا ختم نشد، بلکه وی اجازه پرداخت کمک ۵۰ میلیون دلاری به فلسطینیان ساکن قدس برای سرپوش نهادن به اقدام قطر در حمایت از معارضان سوری را نیز ارائه داد.
وزیر خارجه قطر به ارائه این پیشنهادات اکتفا نکرد بلکه در ادامه از اسرائیل خواست بار دیگر به نوار غزه حمله کند و قطر نیز برای گمراه کردن افکار عمومی بسان سال ۲۰۰۸ میلادی، اقدام به اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از دوحه کند.
شیخ حمد خطاب به سفیر رژیم صهیونیستی در قطر توضیح داد: تمام این اقدامات از این جهت صورت می‌گیرد، تا موضع قطر در برابر ناآرامی‌های سوریه که هم اکنون بشدت زیر سؤال رفته و اهداف نهان آن از حمایت از معارضان سوری و براندازی نظام اسد برای جامعه بین المللی عیان و آشکار شده، مصداقیت و اعتبار بیشتری پیدا کند و موجب تقویت روحیه معارضان جهت ادامه مبارزه خود علیه اسد تا براندازی وی شود.
اما واکنش سفیر رژیم صهیونیستی در دوحه در قبال تمام این پیشنهادات و ترفندها به شیخ حمد یک جمله بود: «می‌خواهم آنچه در منزل وزیر دفاع تان روی داد را بخوبی به یاد بیاورید؛‌ منظورم زمانی است که پیشنهادهایش را به ما ارائه داد.»
این منابع در تفسیر این جمله توضیح می‌دهند که وقتی در جنگ خلیج فارس یکی از موشک‌های آمریکا به منزل وزیر جنگ قطر اصابت کرد، شبکه قطری الجزیره تأکید کرد که این موشک به اشتباه به منزل وزیر جنگ قطر اصابت کرده و تلفات جانی به دنبال نداشته است.
این منابع تأکید می‌کنند: اشاره سفیر رژیم صهیونیستی در دوحه به این حادثه بر این نکته تأکید می‌کند که اگر قطر پایش را از گلیم خود در قبال صهیونیست‌ها درازتر کند، ممکن است چنین موشک‌هایی بار دیگر و اشتباهی! به این کشور و این بار به سمت خانه وزیر خارجه قطر و از تل‌آویو شلیک شوند.
این منابع با اشاره به اینکه این سخن تهدیدی علنی و آشکار توسط رژیم صهیونیستی به قطر است، می‌گویند: وزیر جنگ قطر طی جنگ خلیج فارس دارای دیدگاه‌ها و مواضع خاص خود که در برخی موارد با سیاست‌های آمریکا در این جنگ در تعارض قرار داشت و فرود آمدن موشک به منزل وی رخ‌دادی اشتباهی نبوده، بلکه گوشزدی برای وزیر جنگ بوده که اگر مواضع خود را با طرف آمریکایی هماهنگ نکند، باید خود را زیر خروارها خاک دفن شده بیابد.

مشرق -آمریکا بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود در جهان را در قطر دارد و اکثر پایگاه‌های نظامی آمریکا در این کشور هوایی هستند، بگونه‌ای که سکوی پرتاب موشکی در این کشور از آن آمریکایی‌ها وجود ندارد که خبر اصابت اشتباه موشک به خانه وزیر جنگ قطر را مورد تأیید قرار دهد، به همین دلیل تأکید شده که خانه وزیر جنگ قطر به عمد مورد حمله آمریکایی‌ها قرار گرفته است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=28978

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]