5

هواپیمای حامل وزیر نیرو به جای اهواز بعد از ۲ ساعت آسمان گردی در اصفهان نشست

  • کد خبر : 295385
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹

مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو از به تعویق افتادن سفر وزیر نیرو به کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: هواپیمای حامل وزیر به دلیل نامساعد بودن شرایط آب و هوایی امکان نشستن در فرودگاه اهواز را نداشت و در فرودگاه اصفهان نشست.

هواپیمای حامل وزیر نیرو به جای اهواز بعد از 2 ساعت آسمان گردی در اصفهان نشست

به گزارش افق انلاین ، صدیقه ببران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هواپیمای حامل وزیر نیرو صبح امروز از فرودگاه تهران عازم اهواز  شد که قبل از نشستن خلبان اعلام کرد که شرایط جوی در شهر اهواز نامساعد و امکان فرود برای هواپیما وجود ندارد.

وی عنوان کرد: خلبان حدود دو ساعت در آسمان اهواز بوده و تلاش کرد که هواپیما را در فرودگاه به زمین نشاند اما این امکان برای وی فراهم نشد و خلبان مجبور به بازگشت به اصفهان شد.

ببران با بیان اینکه هم اکنون هواپیمای حامل وزیر در اصفهان مشغول سوختگیری است، افزود: سفر وزیر به کهگیلویه و بویراحمد به تعویق افتاده و به احتمال زیاد این سفر در هفته آینده یا کمی بیشتر موکول شود.

وی تصریح کرد: قرار بود وزیر نیرو امروز پروژه‌های را در صنعت آب و برق افتتاح و کلنگ‌زنی کند و همچنین بازدیدی هوایی از برخی پروژه‌ها داشته باشند.

تسنیم

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=295385

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]