آقای دکتر کیانوش جهانپور در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: متأسفانه هر هفته و اگر اغراق نباشد هر روز مردم شاهد شایعاتی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی هستند، اما درباره این نامه نه خطاب نامه به ماست و نه صادرکننده آن ما هستیم و از نظر قانونی مرجعیت تأیید یا رد این نامه نیز برعهده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیست.
وی گفت: وظیفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتقای سواد سلامت مردم با همکاری رسانه هاست.
آقای دکتر جهانپور افزود: تنها مرجع تأیید سلامت کالاهای سلامت محور (آرایشی و بهداشتی، موادغذایی، دارو و تجهیزات پزشکی) سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
وی گفت: برچسب شناسه اصالت نماد تأیید سلامت کالاست.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: شهروندان میتوانند برای تأیید شناسه اصالت از سه روش پیامک به سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲ یا مراجعه به پایگاه اینترنتی www.ttac.ir و یا نصب نرم افزار ttac بر روی گوشیهای تلفن همراه هوشمند استفاده کنند.
آقای دکتر جهانپور گفت: هر کالای داخلی یا خارجی با هر نام و عنوانی در صورت نداشتن برچسب شناسه اصالت یا تأیید نشدن آن شناسه با سه روش فوق الذکر از نظر سلامت مورد تایید نیست.
وی یادآور شد: کالاهایی که از نظر سلامت مورد تأیید نباشند قاچاق و غیرقانونی است و امکان آسیب رساندن آنان به سلامت افراد در صورت بی توجهی و مصرف آنها وجود دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت: از ادکلن «راشا» اطلاع نداریم
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی : در مورد ادکلن «راشا» اطلاعی نداریم
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=297796