6

حسین علایی: با همان منطق دفاع مقدس، می توان در جنگ اقتصادی پیروز شد

  • کد خبر : 297836
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۸:۵۰

در دوران دفاع مقدس، دستاوردهای بزرگی داشتیم که هنوز هم از آنها استفاده می کنیم. به عنوان نمونه در حوزه نظامی و امنیت ملی کشورمان به مرز بازدارندگی رسیده است. بدین معنا که وقتی که قوی ترین قدرت جهان به فکر جنگ با ایران می افتد، با احتیاط رفتار می کند. بنابراین ما در جنگ متوقف نشدیم و توانستیم تجربیات خوبی کسب کنیم.

حسین علایی: با همان منطق دفاع مقدس، می توان در جنگ اقتصادی پیروز شد

سایت وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی نوشت:نشست عصرانه فرهنگی و اجتماعی در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با حضور سردار دکتر حسین علایی از فرماندهان دوران دفاع مقدس، ابراهیم صادقی فر، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر و جمعی از فرهیختگان برگزار شد.

 دکتر حسین علایی گفت: در دوران دفاع مقدس، دستاوردهای بزرگی داشتیم که هنوز هم از آنها استفاده می کنیم. به عنوان نمونه در حوزه نظامی و امنیت ملی کشورمان به مرز بازدارندگی رسیده است. بدین معنا که وقتی که قوی ترین قدرت جهان به فکر جنگ با ایران می افتد، با احتیاط رفتار می کند. بنابراین ما در جنگ متوقف نشدیم و توانستیم تجربیات خوبی کسب کنیم.

وی افزود: در هرجنگی شکست و پیروزی وجود دارد. در سال اول جنگ، نیروهای عراقی ۲۰ هزار کیلومتر از سرزمین ما را به همراه برخی مراکز حساس تصرف کردند. پنج استان ما را مستقیماً درگیر جنگ ساختند و ابتکار عمل را در دست داشتند اما کم کم، ورق برگشت و پیروزی های ما بیشتر شد.
علایی افزود:  حضرت امام (ره)  سه ویژگی داشت: اول اینکه امام از بحران بزرگی همانند جنگ نترسید. سپس  مسئله جنگ را کوچک نشمارد و گفت اگر این جنگ بیست سال هم طول بکشد ما ایستاده ایم . همچنین  امام می گفت ما می توانیم. دشمن با آمادگی و برنامه ریزی و حمایت خارجی حمله کرد اما ما آماده نبودیم حمایت نداشتیم و سلاح های دشمن اضافه تر می شد ولی سلاح های ما روبه اتمام بود. اما امام  جمله بزرگی گفت که اگر بخواهیم می توانیم . یعنی اگر شما قدم بردارید ، خدا هم کمک و یاری می کند. (ان تنصروا الله ینصرکم)
وی تصریح کرد :این نگاه امام باعث شد همه فهمیدند که دفاع بر همه واجب است. یعنی اگر الان هم احساس کنند که باید وارد دفاع اقتصادی شوند مردم آماده اند. امام می گفت: هرکس به اندازه وسعش کمک کند و وارد شود فرهنگی ، اجتماعی، اقتصادی ، نظامی و …
علایی افزود :  مهمترین ویژگی امام این بود که بستر حرکت را فراهم کردند، بستر که آماده شد فرهنگ دفاع و پیشرفت نیز نضج گرفت. الان هم اگر بستر و فضای کسب و کار، تصحیح و تسهیل شود، همه می توانند وارد شوند. یکی دیگر از رویکردهای مهم امام این بود که گفت مردم می توانند ارتش، راه بیندازند. بنابراین تبریزی ها لشکر عاشورا ، خراسانی ها، لشکر امام رضا، کرمانی ها، لشکر ثارالله، اصفهانی ها، لشکر امام حسین(ع) و مناطق مختلف یگان های گوناگون تشکیل دادند.
فرمانده دوران دفاع مقدس افزود : در منطق امام شکست معنا نداشت. امام می گفت: چه بکشید و چه کشته شوید، پیروزید. در کار اقتصادی هم کسانی موفق اند که از شکست نترسند.
علایی گفت : کار اصلی دولت ها نیز بعد از جنگ می بایست این بوده باشد که بستر را فراهم کنند تا همه مردم بتوانند فعالانه وارد میدان کار و تلاش شوند. برای خروج از بحران بایستی استراتژی داشته باشیم . استراتژی یعنی آن چیزی که همه آحاد ملت بدانند. امروزه نیز براساس استراتژی می توان فضای کسب و کار را فراهم کرد. بنابراین امام حرفش روشن بود، استراتژی داشت، بستر را فراهم کرده بود و می گفت: ما می توانیم.
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=297836

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]