8

مکرون در واکنش به کاریکاتور موهن شارلی ابدو:کفرگویی جزو آزادی بیان است

  • کد خبر : 330928
  • ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۰:۰۳

رئیس‌جمهور فرانسه که در مراسمی برای گرامی‌داشت تاریخ دموکراسی فرانسه حضور داشت بار دیگر از اقدام گستاخانه نشریه «شارلی‌ابدو» در بازنشر تصاویر موهن به ساحت نورانی پیامبر اکرم (ص) دفاع کرد.

مکرون در واکنش به کاریکاتور موهن شارلی ابدو:کفرگویی جزو آزادی بیان است

رئیس‌جمهور فرانسه روز جمعه از اقدام هتاکانه نشریه فرانسوی در بازنشر تصاویر موهن به ساحت نورانی پیامبر اسلام (ص) دفاع کرد.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، مکرون همچنین کسانی را که می‌خواهند بدون پذیرفتن آزاد بودن کفرگویی و توهین به مقدسات شهروند فرانسه باشند را هم مورد انتقاد قرار داده است.افق انلاین ،رئیس‌جمهور فرانسه که در مراسمی برای گرامی‌داشت تاریخ دموکراسی فرانسه حضور داشت بار دیگر از اقدام گستاخانه نشریه «شارلی‌ابدو» در بازنشر تصاویر موهن به ساحت نورانی پیامبر اکرم (ص) دفاع کرد.

مکرون گفت: «شما نمی‌توانید یک بخش از فرانسه را انتخاب کنید. وقتی فرانسه را انتخاب می‌کنید… جمهوری فرانسه اجازه ماجرا‌جویی‌های تبعیض‌آمیز را نخواهد داد.»

مکرون گفت: «آزادی در فرانسه، آزادی برای اعتقاد داشتن یا نداشتن را هم شامل می‌شود، اما این را نمی‌توان از آزادی‌ای که حق کفرگویی را هم شامل می‌شود جدا کرد.»

نشریه «شارلی‌ابدو» روز سه‌شنبه در یک گستاخی جدید بار دیگر کاریکاتورهای جنجالی موهن به پیامبر اکرم (ص) را بازنشر کرده است.

نشریه شارلی‌ابدو این مسئله را یک روز قبل از آنکه ۱۳ مرد و زن در دادگاهی در فرانسه به بهانه حمله به دفتر این نشریه در سال ۲۰۱۵ مورد محاکمه قرار گیرند، اعلام کرد.

دو فرد مسلح، ژانویه ۲۰۱۵ به دفتر مجله شارلی‌ابدو حمله کردند. در آن حمله ۱۲ نفر کشه و ۱۰ نفر زخمی شدند.

این نشریه در سرمقاله توهین‌آمیزی که سه‌شنبه همراه با کاریکاتورهای جنجالی‌اش منتشر کرده نوشته، این تصاویر «متعلق به تاریخ هستند و تاریخ را نمی‌توان بازنویسی یا پاک کرد.»

فارس/کاریکاتورها و تصاویر توهین‌آمیز نشریه شارلی‌ابدو بارها جنجال‌آفرین شده‌اند. کاریکاتورهایی که این نشریه امروز آنها را مجدداً منتشر کرده اولین بار در سال ۲۰۰۶ توسط در یک روزنامه دانمارکی منتشر شدند. این اقدام با تظاهرات‌های گسترده مسلمانان در سراسر دنیا روبه‌رو شد.

دفتر این نشریه در سال ۲۰۱۱ بعد از یک حمله تحت حفاظت پلیس قرار گرفته که این مسئله تا به امروز پابرجا است.

فرانسه توهین به مذاهب و مقدسات را جز موازین آزادی بیان قلمداد می‌کند با این حال، این کشور یکی از چندین کشور غربی است که انکار واقعه ادعایی «هولوکاست» را جرم تلقی می‌کند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=330928

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]