به گزارش خبرنگار افق؛ در این گزارش آمده است:
قریب ۷۵۰ ورزشکار از ۳۰ کشور در ۹ رشته ورزشی در روزهای ۱۱ الی ۱۵ آذر در چهارمین دوره این بازیها شرکت نمودند.
کشور ژاپن با ۳۹ ورزشکار در این مسابقات شرکت نموده است؛ در آخرین دوره این بازیها در دبی این کشور توانسته بود در صدر جدول مدالها قرار گیرد.
بحرین میزبان بزرگترین رویداد ورزش معلولین است که در روزهای ۱۱ الی ۱۵ آذر برگزار میگردد.
حدود ۷۵۰ ورزشکار زیر ۲۳ سال از ۳۰ کشور جهان در ۵ روز رقابت با یکدیگر در ۹ رشته ورزشی شامل پارا دوومیدانی، پارا بدمینتون، بوچیا، گلبال، پارا وزنه برداری، پارا شنا، تنیس روی میز، پارا تکواندو و بسکتبال با ویلچر با یکدیگر رقابت مینمایند.
مراحل آماده سازی نهایی بازیها پیش از مراسم افتتاحیه روز پنجشنبه در مرکز بین المللی بحرین در حال انجام است؛ این محل برگزاری مسابقات گرند پریکس فرمول ۱ است.
ایران و تایلند بزرگترین تیم اعزامی ورزشکاران خود را به این مسابقات با بیش از ۱۰۰ ورزشکار آورده اند و امیدوارند بتوانند در صدر جدول مدال قرار گیرند.»
محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک ایران چنین بیان داشت: «یقینا ما بدنبال قرار گرفتن در صدر جدول مدالها هستیم. بازیهای پارا آسیایی جوانان گام نخستین ورزشکاران جوان برای فعالیت در ورزش پارالمپیک و نیل به آیندهای روشن در آن است. ما خواهان آن هستیم که ورزشکاران ما اوقات مفرحی داشته باشند؛ دوست جدید پیدا نمایند و با فضای ورزشی مانوس گردند.»
در عین حال؛ تایلند که ورزشکار طلایی بازیهای طلایی خود را بهمراه دارد امیدوار است تجربه خوبی از این بازیها کسب نماید و خود را برای بازیهای پارالمپیک آتی مهیا نماید.
پس از آنها کشورهای بوتان و مالدیو قرار دارند که با تعداد نفرات کمتری در این دوره از بازیها شرکت نموده اند؛ کمترین تعداد نفرات متعلق به تیم اعزامی بنگلادش میباشد.
در سری قبلی این دوره از بازیها ژاپن در صدر جدول قرار داشت و ایران و چین به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار داشتند.
سرپرست تیم ژاپن با ۳۹ ورزشکار چنین اعلام داشت: « این دوره از بازیها اولین دوره بازیهای برون مرزی در زمان همه گیری کرونا محسوب میشود و امیدواریم ورزشکاران ما بهترین نتیجه را کسب نمایند.»
مجید راشد رئیس کمیته پارالمپیک آسیا در کنفرانس خبری چنین بیان داشت: «بواسطه مهیا نمودن فرصتهای بیشتر برای جوانان از جهت شرکت در مسابقات، این دوره از بازیها نقش مهمی را در استراتژی تعیین شده همان رشد جنبش پارالمپیک در آسیا ایفاء مینماید. این از آن جهت اهمیت دارد که هر چند تعداد بیشتری از ورزشکاران قاره آسیا در بازیهای پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ شرکت نموده بودند لیکن آسیا همچنان ۲۴ درصد از ورزشکاران حاضر در بازیهای توکیو را تشکیل میداد این در حالی است که آسیا ۶۰ درصد جمعیت جهان را تشکیل میدهد.»
پیش از آغاز مسابقات حدود ۵۰۰ ورزشکار کلاسبندی شدند.
در روز مراسم افتتاحیه مسابقات سه رشته ورزشی بوچیا، گلبال و بسکتبال با ویلچر در استادیوم ورزشی ایسا آغاز شد.