1

کدام برای سلامتی مفیدتر است؟/سفیده یا زرده تخم مرغ؟

  • کد خبر : 387701
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴
اگر فردی از کلسترول بالا رنج می برد، می توان تخم مرغ را با نوع دیگری از مواد غذایی غنی از پروتئین جایگزین کرد.

دکتر سوپارنا موکرجی، متخصص تغذیه سلامت، تایید کرد که سفیده تخم مرغ به دلیل محتوای پروتئین دارای ارزش غذایی زیادی است ، زیرا حاوی مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین های A، D، E است.
وی گفت که هر دو جزء مکمل یکدیگر هستند و یک پروفایل تغذیه ای جامع ارائه می دهند و به جای تمرکز روی یک قسمت از تخم مرغ (سفیده یا زرده)، مصرف متعادل سفیده و زرده تخم مرغ باید تشویق شود و تاکید کرد که اعتدال کلیدی است، به ویژه برای افرادی که مشکل دارند.
این متخصص تغذیه سلامت افزود که تمرکز بر تخم مرغ در یک رژیم غذایی متنوع از سلامت عمومی حمایت می کند و مجموعه ای غنی از مواد مغذی ضروری را برای بدن تضمین می کند و اگر فردی از کلسترول بالا رنج می برد، می توان تخم مرغ را با نوع دیگری از مواد غذایی غنی از پروتئین جایگزین کرد.

خبرنگار: سیدجلیل حسینی

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=387701

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر