دکتر سوپارنا موکرجی، متخصص تغذیه سلامت، تایید کرد که سفیده تخم مرغ به دلیل محتوای پروتئین دارای ارزش غذایی زیادی است ، زیرا حاوی مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین های A، D، E است.
وی گفت که هر دو جزء مکمل یکدیگر هستند و یک پروفایل تغذیه ای جامع ارائه می دهند و به جای تمرکز روی یک قسمت از تخم مرغ (سفیده یا زرده)، مصرف متعادل سفیده و زرده تخم مرغ باید تشویق شود و تاکید کرد که اعتدال کلیدی است، به ویژه برای افرادی که مشکل دارند.
این متخصص تغذیه سلامت افزود که تمرکز بر تخم مرغ در یک رژیم غذایی متنوع از سلامت عمومی حمایت می کند و مجموعه ای غنی از مواد مغذی ضروری را برای بدن تضمین می کند و اگر فردی از کلسترول بالا رنج می برد، می توان تخم مرغ را با نوع دیگری از مواد غذایی غنی از پروتئین جایگزین کرد.
کدام برای سلامتی مفیدتر است؟/سفیده یا زرده تخم مرغ؟
اگر فردی از کلسترول بالا رنج می برد، می توان تخم مرغ را با نوع دیگری از مواد غذایی غنی از پروتئین جایگزین کرد.
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=387701