2

روایت رسانه عبری زبان از خوابی که بایدن برای نوار غزه دیده

  • کد خبر : 413180
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، جو بایدن به دنبال عقب نشینی ارتش اسرائیل و استقرار نیروهای چند ملیتی در غزه است و در همین رابطه طرحی ۱۶ بندی برای روز بعد از خروج نیروهای اسرائیلی از نوار غزه تهیه شده است. ایهود یعاری خبرنگار این شبکه در […]

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، جو بایدن به دنبال عقب نشینی ارتش اسرائیل و استقرار نیروهای چند ملیتی در غزه است و در همین رابطه طرحی ۱۶ بندی برای روز بعد از خروج نیروهای اسرائیلی از نوار غزه تهیه شده است.

ایهود یعاری خبرنگار این شبکه در گزارش خود آورده است ایالات متحده این پیشنهاد را در مورد مدیریت نوار غزه با مشارکت تشکیلات خودگردان تسلیم ابو مازن کرده است، این در حالی است که برخی از اطرافیان رئیس تشکیلات خودگردان به این رسانه عبری زبان خبر دادند، این طرح چندان مورد توجه ابو مازن قرار نگرفته است.

در ادامه گزارش آمده است، باربارا لیو معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه پیش نویس این طرح را در دیداری که با ابو مازن در رام الله داشت به شکل شفاهی به اطلاع او رساند که در عرف دیپلماتیک به عنوان بدون کاغذ خوانده می‌شود.

در چارچوب این طرح دولت آمریکا پیشنهاد کرده است که یک هیئت بین المللی موقتی برای یک دوره محدود تشکیل و از تشکیالت خود گردان برای اداره نوار غزه دعوت خواهد شد.

براساس این طرح که در سایت شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم منتشر شده مهمترین بنود این پیشنهاد عبارتند از:

  1. تشکیل اداره غیر نظامی: این کار با کمک تشکیلات خودگردان انجام و کشورهایی مشارکت کننده ازتلاش‌ها برای ایجاد مدیرت غیر نظامی در غزه حمایت و تدابیر امنیتی و نیز اقدامات برای بازسازی نوار غزه در دوره انتقالی به انجام می‌رسد.
  2. شورای اجرایی: شرکای این طرح با همکاری با تشکیلات خودگردان اقدام به تشکیل شورایی اجرایی با وظایف انتقالی می‌کنند که نمایندگانی از فلسطینیان از جمله فلسطینیان نوار غزه در آن عضویت خواهند داشت.
  3. اصلاح تشکیلات خودگردان: تشکیلات خودگردان به انجام اصلاحات ملموس و بازسازی ساختار خود ادامه خواهد داد.
  4. بازگشت برخی از وزارتخانه‌های تشکیلات: وزارتخانه‌‌هایی همچون آب، بانکداری، انرژی و بازرگانی دوباره ایجاد می‌شوند.
  5. نیروی امنیتی جدید: کشورهای شریک در این طرح اقدام به آموزش و مسلح کردن نیروهای امنیتی فلسطینی می‌کنند، این نیروها جدید و عاری از هر نوع ارتباط با حماس خواهند بود، نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان مسئولیت حفظ قانون و امنیت را در غزه عهده دار خواهند بود و بعد از آن این مسئولیت به طور کامل به نیرویی که در نوار غزه تشکیل می‌شود، محول خواهد گردید.
  6. کمک‌های تشکیلات خودگردان: تشکیلات خودگردان تمامی اداراتی که در اختیار حماس بود را به دست گرفته و مدیریت کل مناطق نوار غزه را به عهده خواهد گرفت.
  7. نیروی موقت چند ملیتی: کشورهای شریک در طرح اقدام به تشکیل نیروی چند ملیتی موقتی با همکاری تشکیلات خودگردان کرده و شرکای منطقه‌ای این طرح نیز به همراه برخی از کشورهای خارج از منطقه نیز با هدف امنیت مرزها و تضمین رسیدن کمک‌های بشر دوستانه، در آن حضور خواهند داشت.
  8. عقب نشینی ارتش اسرائیل: عقب نشینی ارتش اسرائیل به شکلی تدریجی از نوار غزه انجام و به همان میزان نیز اداره موقت مسئولین وظایف مختلف را به عهده می‌گیرد.
  9. تامین مالی: کشورهای شریک از جمله ایالات متحده اقدام به تامین مالی ماموریت‌های مورد نیاز تشکیل دولت موقت کرده و این مبلغ در صندوقی ویژه جمع آوری خواهد شد، هزینه‌های بازسازی نوار غزه نیز از طریق تشکلات خودگردان خواهد بود.
  10. انتقال عایدی مالیات: اسرائیل اقدام به تحویل درآمدهای ناشی از مالیات و عوارض گمرکی به تشکیلات خودگردان کرده و بخشی از این مبلغ به صندوق ویژه نوار غزه واریز می‌شود.
  11. کنفرانس بین المللی: کشورهای شریک در یک کنفرانس بین المللی شرکت می‌کنند، این کنفرانس با هدف تقدیم کمک‌های مالی و سیاسی گسترده به ماموریت انتقالی خواهد بود.
  12. حمایت از بودجه: کشورهای کویت، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی کمک‌های ماهانه‌ای را به تشکیلات خودگردان در رام الله اختصاص و این کار در دوره انتقالی برای حمایت از تلاش‌های تشکیلات خودگردان برای انجام اصلاحات صورت خواهد گرفت.
  13. مشارکت سازمان ملل: دولت موقت به مشارکت سازمان ملل ملل خواهد پرداخت، این کار از طریق تسهیل حمایت از نقش سازمان ملل و سازمان‌های زیر مجموعه‌اش در نوار غزه انجام خواهد گرفت تا از این طریق دامنه کمک‌های بشر دوستانه توسعه پیدا کنند، در حالی که این سازمان‌های به هیچ نوع حق تماس با حماس یا هر سازمان دیگری را ندارند.
  14. تعهدات اسرائیل: اسرائیل متعهد می‌شود تا از انجام اقداماتی که منجر به تهدید حل و فصل عادلانه و فراگیر، حقیقی و پایدار کشمکش اسرائیلی فلسطینی می‌شود، امتناع کند ودر همین راستا باید تعهد خود را به بندهای توافقنامه شرم الشیخ و عقبه اعلام دارد
  15. یکپارچگی کرانه باختری و نوار غزه: کشورهای شریک اقدام به انتشار بیانیه‌ای می‌کنند که در آن متعهد به حمایت از وحدت کرانه باختری و نوار غزه خواهند داشت و اینکه این دو منطقه تحت حاکمیت یک دولت واحد و یک ساختار امنیتی واحد بوده و مساحت قانونی واحدی دارند، این اقدام می‌تواند اولیه گام به سوی تشکیل دولت مستقل فلسطینی شود.
  16. قطعنامه سازمان ملل: کشورهای شریک با هماهنگی با اسرائیل قطعنامه‌ای را در شورای امنیت صادر و در چارچوب آن جزئیات این سند از جمله تشکیل هیئت اداره کننده با حمایت تشکیلات خودگردان و اهداف آن ذکر می‌شود.

این رسانه اعلام نکرد، موضع رهبران رژیم صهیونیستی به ویژه بنیامین نتانیاهو در این رابطه چیست.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=413180

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]