0

مذاکره تحمیلی، شرافتمندانه و عزتمندانه نیست

  • کد خبر : 436989
  • ۰۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵

ایسنا/مازندران استاد حقوق و فقه دانشگاه مازندران با تاکید بر این‌که مذاکره تحمیلی، شرافتمندانه و عزتمندانه نیست، گفت: در ماجرای قرارداد برجام و پیشنهاد ترامپ، موضوع مذاکره مطرح شد و تاکید شد که شرایط از پیش تعیین‌شده آنها مناسب نیست. سعید ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا به تحلیل سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و هشدارهای […]

ایسنا/مازندران استاد حقوق و فقه دانشگاه مازندران با تاکید بر این‌که مذاکره تحمیلی، شرافتمندانه و عزتمندانه نیست، گفت: در ماجرای قرارداد برجام و پیشنهاد ترامپ، موضوع مذاکره مطرح شد و تاکید شد که شرایط از پیش تعیین‌شده آنها مناسب نیست.

سعید ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا به تحلیل سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و هشدارهای مقام معظم رهبری به غرب پرداخت و تبیین سیاست‌های عزتمندانه ایران در عرصه دیپلماسی را مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به بازتاب بین‌المللی و تحلیل سخنان مقام معظم رهبری و مواضع کشورها نسبت به موضعگیری عزتمندانه ایران، اظهار کرد: هشدار به غرب و دیپلماسی عزتمندانه و تعبیری که رهبری از آن دارند، نشان از این است که ما خواهان عزت هستیم اما کرنش نمی‌کنیم.

استاد حقوق و فقه دانشگاه مازندران ادامه داد: هشدارهای رهبری به آمریکا و همپیمانانش بر این محور بود که اگر بخواهید از راه تحکم به اعمال نظر خود اصرار کنید ما ساکت نخواهیم نشست و دنیای غرب فکر نکند ما تسلیم خواسته آنها می‌شویم. ما زیر بار چنین توافقی نمی‌رویم.

ابراهیمی افزود: مقام معظم رهبری صریحاً فرموده‌اند که مذاکره با دولت ترامپ را به صلاح نمی‌دانند، زیرا با توجه به پیشینه دولت ترامپ به دلیل خروج از تعهد، وی قابل اعتماد نیست و از لحاظ روانی نیز انسان معتدلی نیست.

وی ادامه داد: دو جناح دموکرات و جمهوری‌خواه در آمریکا حاکم هستند که از بین این‌دو جناح، دموکرات‌ها بیشتر می‌توانند مماشات کنند و اما سیاست رویکردی جمهوری‌خواهان اساساً مخالفت است، به‌طوری که جمهوری‌خواهان مخالف فعالیت‌های هسته‌ای در سایر کشورها و کمک به جریانات اسلامی هستند.

استاد حقوق و فقه دانشگاه مازندران با تاکید بر این‌که جمهوری‌خواهان مخالف این هستند که کشوری ظرفیت هسته خود را افزایش دهد، اظهار کرد: بنا بر این مقام معظم رهبری اصل مذاکره با دولت ترامپ را به صلاح نمی‌دانند به طوری که، در این نوع مذاکره همه چیز خودت را باید از دست بدهی در حالی که چیزی هم به دست نمی‌آوری.

ابراهیمی با اشاره به فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، خاطرنشان کرد: البته اختلاف در رویکردها وجود دارد اما نگاه رهبری، استکبارستیزی است. غنی‌سازی اورانیوم از جمله ضروریات است و ما به عنوان منبع تامین سوخت به غنی‌سازی نیازمندیم تا در آینده به جای برق از سوخت اتمی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: همچنین آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نیز رصدهایی در این‌باره انجام می‌دهد اما حساسیت آژانس درباره ایران بیشتر است و در نتیجه با حساسیت بیشتری مسائل هسته‌ای ما را پیگیری می‌کنند.

انتهای پیام

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=436989

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]