1

احراز هویت دو مرحله‌ای پزشکان در سامانه نسخه‌ الکترونیک الزامی شد

  • کد خبر : 443204
  • ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۴

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از انتهای اردیبهشت ماه و به منظور افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک، ورود پزشکان و سایر درمانگران به این سامانه دو مرحله‌ای خواهد بود و پیامک حاوی گذرواژه (OTP) به تلفن همراه کاربران ارسال می‌شود. وی افزود: از انتهای اردیبهشت، پزشکان و سایر […]

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از انتهای اردیبهشت ماه و به منظور افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک، ورود پزشکان و سایر درمانگران به این سامانه دو مرحله‌ای خواهد بود و پیامک حاوی گذرواژه (OTP) به تلفن همراه کاربران ارسال می‌شود.

وی افزود: از انتهای اردیبهشت، پزشکان و سایر درمانگران در سراسر کشور هنگام ورود به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی باید پیامک حاوی گذرواژه که به تلفن همراه آنها ارسال شده است را وارد کنند تا امکان صدور نسخه الکترونیکی فراهم شود.

غفاری با بیان اینکه این اقدام به منظور حفظ منافع بیمه شدگان و منابع سازمان تأمین اجتماعی انجام شده است، افزود: در حال حاضر کاربران تنها با ثبت نام کاربری و گذر واژه ثابت که از پیش تعریف شده بود، وارد سامانه نسخه الکترونیک می‌شوند که این فرایند از امنیت مطلوبی برخودار نیست و در مواردی شاهد بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده از گذرواژه‌های کاربران بوده‌ایم که موجب بروز تبعات قانونی برای برخی از آنان شده بود.

غفاری افزود: پیرو اطلاع‌رسانی مکرر به شرکت‌های پشتیبان نرم افزاری نسخه نویسی، از سال گذشته احراز هویت دو مرحله‌ای ورود کاربران از طریق API به سامانه نسخه الکترونیک وارد فاز اجرایی شد و از انتهای اردیبهشت امسال این طرح در سراسر کشور اجرا می‌شود و پزشکان و سایر درمانگران برای نسخه‌نویسی باید حتماً گذرواژه ارسال شده به گوشی خود را در سامانه وارد کنند.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی افزود: پیامک حاوی گذرواژه به همان شماره تلفنی که در زمان ثبت نام در سامانه نسخه الکترونیکی اخذ شده، ارسال می‌شود.

غفاری خاطرنشان کرد: برای پزشکان و درمانگرانی قرار دارد که به هر دلیل امکان استفاده از سامانه‌های بخش خصوصی را ندارند؛ سامانه نسخه نویسی سازمان تأمین اجتماعی (EP) به نشانی ep.tamin.ir با تمام ظرفیت و به صورت رایگان قابل بهره برداری است.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=443204

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]