10

جانیان در فهرست متفکران جهان+ تصاویر

  • کد خبر : 49041
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۸

در یک طرف جهان دگرگونی سیاسی غیرمنتظره در حال رخ دادن است (سوریه) و در طرف دیگر جهان رئیس جمهور برمه (میانمار) که زمانی از سرکوبگرترین دیکتاتورهای جهان به شمار می‌رفت اینک درحال اصلاح امور است.

در لیستی که از سوی نشریه فارین پالیسی منتشر شد جایگاه نخست متفکران جهان به “آنگ سان سوچی” رهبر مخالفان میانمار و “تین سین”، رئیس جمهور این کشور اختصاص داده شده است.
نشریه فارین پالیسی سالانه لیستی به تعداد ۱۰۰ نفر را منتشر می‌کند که این افراد از نظر نویسنده این نشریه، متفکران برجسته جهانی نامیده می‌شوند.

فارین پالیسی نوشته است: در سال ۲۰۱۲ امیدهای غرب به مثمرثمر بودن بهار عربی (واژه‌ای مجعول برای تحت الشعاع قرار دادن ماهیت بیداری اسلامی) به تدریج کمرنگ شد؛ جنگ نابرابر ارتش سوریه و مخالفان دولت (به عبارتی بهتر، تروریست‌های مخالف بشار اسد که با سلاح‌های گرم و نیمه سنگین از سوی متحدان غربی‌شان برای کشتار مردم سوریه تجهیز شده‌اند) و تبدیل شدن آن به جنگ داخلی در حالی‌که دموکراسی‌های نوپای منطقه با آزادی تازه به دست آمده‌شان در تقلا هستند، حسی از بدبینی را به وجود آورده است.

این نشریه نوشته است: در یک طرف جهان دگرگونی سیاسی غیرمنتظره در حال رخ دادن است (سوریه) و در طرف دیگر جهان رئیس جمهور برمه (میانمار) که زمانی از سرکوبگرترین دیکتاتورهای جهان به شمار می‌رفت اینک درحال اصلاح امور است.

در این لیست جایگاه نخست به “آنگ سان سوچی” رهبر مخالفان میانمار و “تین سین”، رئیس جمهور این کشور اختصاص داده شده است؛ تقدیر نشریه به گونه‌ای است که هیچ نامی از مسلمان کشته شده میانمار و جنایتی که بر آنها وارد شد برده نشده است؛ درحقیقت اطلاق لفظ متفکر به این اشخاص سبب بی‌اعتباری این کلمه شده است.

هیلاری و بیل کلینتون در جایگاه سوم این لیست قرار گرفته‌اند؛ زوجی که مدافعان لیبرال انترناسونالیسم شناخته شده‌اند؛ در آمریکا دیدگاهی وجود دارد که این دو فرهنگ خوشبختی آفرینی و ارتقاء دموکراسی در داخل کشور و توسعه درخارج از کشور بدون برانگیختن مخالفت‌ها را جاانداخته‌اند؛ البته در این مقاله نیز ذکر شده است که بنا به دلایلی تعجبی وجود ندارد که سیاست خارجی آمریکا رو به سمت ابتلا به بیماری نوستالوژی کلینتونی می‌رود.

هیلاری کلینتون که در ابتدا نسبت به درستکاری‌ها و خوش آرمانی‌های باراک اوباما بدگمان بود، سپس به عنوان یکی از حامیان قدرتمند دولت اوباما برای حقوق بشر و دموکراسی پدید آمد.

باراک اوباما، آنگلا مرکل، به ترتیب در جایگاه هفتم و دوازدهم، ایهود باراک و بنیامین نتانیاهو در جایگاه سیزدهم مغزهای متفکر جهان قرار دارند.

بنیامین نتانیاهو، دوشادوش بیل گیتس قرار دارد و امیر قطر با اختلافی چشمگیر از “یورگن هابرماس” پیشی می‌گیرد!

ایهود باراک و بنیامین نتانیاهو به دلیل وادار کردن جهان به مقابله با برنامه هسته‌ای ایران توانسته‌اند این رتبه را به دست آورند.مخالفت با دولت بشار اسد و حمایت‌های این کشور از براندازی حکومت اسد نیز توانسته رتبه ۲۸ را برای “رجب طیب اردوغان”، نخست وزیر و “احمد داوداوغلو”، وزیر خارجه این کشور به دست ‌آورد.

جایگاه ۵۹ متفکر سال ۲۰۱۲ متعلق به “حمدبن خلیفه آل ثانی” امیر قطر است که علاوه بر این جایگاه لقب “هنری کیسینجر عرب” را به علت پر کردن خلأ رهبری در منطقه خاورمیانه را به دست آورده است.

گفتنی است پدیده ارتشا در نشریاتی ازین دست بسیار قابل ملاحظه است؛ همان گزینه‌ای که می‌تواند نام جانی میانمار، نتیانیاهو و حتی امیر قطر را در ستون برجسته‌ترین متفکران جهان جای دهد.

*تصاویری از کشتار بی‌رحمانه مردم مظلوم میانمار

رویداد

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=49041

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]